Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Κυριακή 21 Αυγούστου 2011

Επιχείρηση «Σκούπα» στο κέντρο της Αθήνας

Επιχείρηση «Σκούπα» πραγματοποίησε στο κέντρο της Αθήνας χθες η Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής με 170 αστυνομικούς από διάφορες υπηρεσίες. Από αυτήν προέκυψαν συνολικά 28 συλλήψεις για διάφορους λόγους, ενώ κατασχέθηκαν ένα φορτηγό αυτοκίνητο, 58 ναρκωτικά χάπια, ένα στιλέτο, 99 CD και 31 DVD.

Επίσης, πραγματοποιήθηκε επιχείρηση σε κτίρια του κέντρου των Αθηνών, με την παρουσία Εισαγγελικού Λειτουργού για τον εντοπισμό αποθηκών προϊόντων παραεμπορίου και για θέματα που άπτονται της δημόσιας υγείας και της νομοθεσίας «Περί Αλλοδαπών» και «Περί Ναρκωτικών». Στην επιχείρηση συμμετείχαν τριάντα τέσσερις 34 Αστυνομικοί καθώς και υπάλληλοι του Σ.Δ.Ο.Ε., του Δήμου Αθηναίων και της Περιφερειακής Αυτοδιοίκησης Αττικής.

Ελέγχτηκαν δύο κτίρια από τα οποία προσήχθησαν τρεις αλλοδαποί, διότι δεν έφεραν τα απαραίτητα νομιμοποιητικά έγγραφα και συνελήφθησαν εννέα αλλοδαποί για παραβάσεις του νόμου «Περί Ναρκωτικών» και «Περί Όπλων». Επιπλέον εντοπίσθηκε μία αποθήκη με προϊόντα απομίμησης γνωστών επωνύμων εταιριών και κατασχέθηκαν 994 τεμάχια ένδυσης.

Αξίζει να σημειωθεί, ότι ανάλογες επιχειρήσεις πραγματοποιήθηκαν τις τελευταίες ημέρες και από άλλες Αστυνομικές Διευθύνσεις στην Στερεά Ελλάδα και στα Ιόνια.

Δεν υπάρχουν σχόλια: