Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Τετάρτη 3 Αυγούστου 2011

Αιχμηρός ο διεθνής τύπος για τα ταξί


Εκτενή αναφορά στις κινητοποιήσεις των ιδιοκτητών ταξί στην Ελλάδα κάνουν σήμερα τα διεθνή μέσα. Υπολογίζεται ότι κάθε χρόνο καταφθάνουν στην Ελλάδα πάνω από δύο εκατομμύρια τουρίστες. Συγκεκριμένα η εφημερίδα «Kölner Stadt Anzeiger» αφήνει αιχμηρά σχόλια για το τι θα σημάνει το άνοιγμα του επαγγέλματος στη μαύρη αγορά...

Με τίτλο «Οι ταξιτζήδες μπλοκάρουν τα αεροδρόμια», ο ανταποκριτής Γκερτ Χέλερ σημειώνει: «Εδώ και δυο εβδομάδες διαμαρτύρονται οι ιδιοκτήτες ταξί. Αντιδρούν στα σχέδια της κυβέρνησης να ανοίξει το μέχρι τώρα προστατευόμενο επάγγελμά τους.

Οι περίπου 30.000 ταξιτζήδες φοβούνται για την αξία των αδειών τους, οι οποίες στη μαύρη αγορά κοστίζουν μέχρι και 350.000 ευρώ. Ένα άνοιγμα του επαγγέλματος θα σήμαινε ότι θα θίγονταν και οι δουλειές των ‘διαμεσολαβητών’, οι οποίοι νοικιάζουν τα ταξί όταν οι ιδιοκτήτες δεν θέλουν οι ίδιοι να εργαστούν και ως οδηγοί.
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΔΩ
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια: