Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Δευτέρα 8 Αυγούστου 2011

Τον σκότωσε εν ψυχρώ για να πάρει την πρώην του

Την Τρίτη το πρωί απολογείται στον ανακριτή  ο φνιάς της Αμαλιάδας που έχει συγκλονίσει το πανελλήνιο με την αποτρόπαια πράξη του.

Σκότωσε εν ψυχρώ έναν αθώο άνθρωπο και κυνηγούσε σε κατάσταση αμόκ την πρώην αρραβωνιαστικιά του ανάμεσα στους πάγκους της λαϊκής πυροβολώντας εναντίον της με μια καραμπίνα. Το στυγερό έγκλημα που συγκλόνισε την κοινωνία της Αμαλιάδας σημειώθηκε στη λαϊκή αγορά της περιοχής.

Λίγο μετά τη 1.00 το μεσημέρι του Σαββάτου ο δράστης οπλισμένος με κυνηγετικό όπλο πήγε στη λαϊκή όπου η 17χρονη πρώην αρραβωνιαστικιά του πουλούσε αγροτικά προϊόντα με τον 29χρονο γαμπρό της Γεράσιμο Κανελλόπουλο. Κρατώντας σφιχτά στα χέρια το όπλο και με σκοτεινό βλέμμα πλησίασε τον πάγκο και ζήτησε από την ανήλικη, με την οποία στο παρελθόν υπήρξε αρραβωνιασμένος, να τον ακολουθήσει. Εκείνη αρνήθηκε και του είπε να φύγει, αλλά ο άνδρας επέμενε. Η κοπέλα άρχισε να φωνάζει γιατί πονούσε, ενώ του επανέλαβε πως όλα είχαν τελειώσει μεταξύ τους. Ο δράστης όμως ήταν αποφασισμένος να την πάρει μαζί του πάση θυσία.

Η ένταση ανάμεσα στο πρώην ζευγάρι μεγάλωνε και έτσι το θύμα, το οποίο μέχρι τότε παρακολουθούσε υπομονετικά τα όσα εκτυλίσσονταν δίπλα του, αποφάσισε να παρέμβει. Ζήτησε λοιπόν από τον 32χρονο να αφήσει την κουνιάδα του αφού, όπως του είπε, ήταν φανερό ότι δεν ήθελε να τον ακολουθήσει. Τότε ο δράστης σε κατάσταση αμόκ και χωρίς να διστάσει λεπτό, γύρισε το όπλο και τον πυροβόλησε εν ψυχρώ στην καρδιά. Ο άτυχος άνδρας σωριάστηκε στο έδαφος μέσα σε μια λίμνη αίματος, ενώ στο σημείο εκτυλίχθηκαν στιγμές τρόμου και πανικού.

Εντρομη και η 17χρονη άρχισε να τρέχει και εκείνη μέσα στο σοκαρισμένο πλήθος, ενώ ο δράστης την καταδίωξε πυροβολώντας την. Τελικά την πέτυχε στον μηρό τραυματίζοντάς τη σοβαρά. Συγγενείς του θύματος που βρίσκονταν στον χώρο της λαϊκής αγοράς, εξοργισμένοι, κυνήγησαν τον δράστη που συνελήφθη λίγο αργότερα από τους αστυνομικούς που είχαν ειδοποιηθεί από τους αυτόπτες μάρτυρες. Το μονόκαννο κυνηγετικό όπλο βρέθηκε και κατασχέθηκε λίγα μέτρα μακριά από το σημείο της σύλληψης.

Η κοπέλα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο της Αμαλιάδας και υποβλήθηκε σε μια σειρά χειρουργικών επεμβάσεων. Σύμφωνα με τους γιατρούς, δεν κινδυνεύει η ζωή της, αλλά υπάρχει πιθανότητα να χάσει το πόδι της. Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Αμαλιάδας, ο οποίος του άσκησε διώξεις για ανθρωποκτονία από πρόθεση, για απόπειρα ανθρωποκτονίας και παράνομη οπλοφορία και οπλοχρησία.

ΕΥΑ ΠΑΠΑΔΑΤΟΥ/ΕΣΠΡΕΣΣΟ

Δεν υπάρχουν σχόλια: