Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Τετάρτη 3 Αυγούστου 2011

Λαμία: Πίνει και οδηγεί - Καθηγητής δημόσιος κίνδυνος

Δημόσιος κίνδυνος είναι ένας 41χρονος που οδηγεί μονίμως μεθυσμένος στους δρόμους της Λαμίας.

Στο νοσοκομείο Λαμίας διακομίσθηκε σήμερα 49χρονος καθηγητής, πατέρας 2 παιδιών, που οδηγούσε τη μηχανή του και παραλίγο να πέσει θύμα ασυνείδητου μεθυσμένου οδηγού ρομά.

Ο 49χρονος είχε κατεύθυνση από Λαμία προς Αγία Μαρίνα.

Στην Αγία Παρασκευή ο δράστης επιχείρησε αναστροφή μέσα στο δρόμο, με αποτέλεσμα να χτυπήσει τη μηχανή και να τραυματίσει τον καθηγητή. Αυτόπτες μάρτυρες είπαν στο LamiaReport ότι από θαύμα κατάφερε να σωθεί ο δικυκλιστής.

Οι ίδιες μαρτυρίες ανέφεραν ότι ήταν η δεύτερη αναστροφή που έκανε ο 41χρονος οδηγός, σταματώντας στα καφέ ζητώντας ένα μπουκάλι μπύρα, ενώ ήδη ήταν "λιώμα".

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του LamiaReport ο 41χρονος ρομά, για πολλοστή φορά έχει συλληφθεί να οδηγεί μεθυσμένος. Έχει προκαλέσει πολλές φορές τροχαία ατυχήματα υλικών ζημιών και αν συνεχιστεί αυτή η κατάσταση είναι θέμα χρόνου να θρηνήσουμε και θύματα.
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια: