Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Τρίτη 30 Αυγούστου 2011

Ρία Αντωνίου: Η φωτογράφιση του "καυτού" μοντέλου στην Ιταλία!


Che bella ragazza! Αυτό αναφώνησαν Ιταλοί και τουρίστες στην θέα της πληθωρικής Ρίας Αντωνίου, η οποία εντυπωσίασε τους πάντες στην αιώνια πόλη, στη διάρκεια φωτογράφισης για γνωστό οίκο μόδας!

Η όμορφη Ρία μαζί με τον Χρήστο Ανθόπουλο και ένα 15μελές team από την Ελλάδα και την Ιταλία περπάτησαν τη Ρώμη για τις ανάγκες της φωτογράφισης της χειμερινής κολεξιόν του σχεδιαστικού διδύμου Stefan e Gio!! Οι δύο θεσσαλονικείς σχεδιαστές υποσχέθηκαν εκπλήξεις στη νέα τους κολεξιόν.. και τήρησαν την υπόσχεσή τους!!

Με φόντο τα πιο γνωστά σημεία της ιταλικής πρωτεύουσας, παρουσίασαν τις νέες τους δημιουργίες. Από το Καπιτόλειο μέχρι την Φοντάνα ντι Τρέβι και το Πάνθεον , και από το Κολοσσαίο μέχρι την Πιάτσα ντι Βενέζια και το Βατικανό, η ομάδα με επικεφαλή τον φωτογράφο Κώστα Αμοιρίδη αποθανάτησαν τις προτάσεις της must εταιρίας Stefan e Gio σε χρώματα και αποχρώσεις του μαύρου και του γκρί σε μία total look συλλογή , που έδεναν με το περιβάλλον και τις εικόνες της αιώνιας πόλης της Ρώμης.



Δεν υπάρχουν σχόλια: