Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Σάββατο 20 Αυγούστου 2011

Αρχιφύλακας πυροβόλησε γιατί δεν ήθελε να περιμένει στην ουρά!

Ένα απίστευτο περιστατικό με πρωταγωνιστή έναν Αρχιφύλακα ερευνά η Υποδιεύθυνση Εσωτερικών Υποθέσεων Βορείου Ελλαδας.

Σύμφωνα με καταγγελία ιδιώτη σε τοπικό Αστυνομικό Τμήμα, χθες το απόγευμα σε πρατήριο υγρών καυσίμων στην Παλαιά Εθνική Οδό Θεσσαλονίκης - Καβάλας, ο Αρχιφύλακας που βρισκόταν εκτός διατεταγμένης υπηρεσίας του επιτέθηκε αρχικά φραστικά και στη συνέχεια, αφού πυροβόλησε μία φορά στον αέρα, έφυγε παίρνοντας μαζί του τον κάλυκα!

Σύμφωνα με πληροφορίες ο λόγος που ο... οξύθυμος αρχιφύλακας τράβηξε όπλο και δε δίστασε να το χρησιμοποιήσει είναι πως δεν ικανοποιήθηκε το αίτημα του να βγει αυτοκινητο που εκείνη την ώρα βρισκόταν στο πλυντήριο του βενζινάδικου, και να εξυπηρετηθεί πρώτος.

Σύμφωνα με ανεπιβεβαιώτες πληροφορίες ο Αρχιφύλακας ήταν υπό την επήρεια αλκόολ.

Ο Αρχιφύλακας, με τη δικογραφία που σχηματίζεται σε βάρος του, θα οδηγηθεί αύριο στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης.

Σε βάρος του ιδιώτη σχηματίζεται δικογραφία για ψευδή καταμήνυση, μετά από μήνυση που υπέβαλε ο αστυνομικός.

Με απόφαση του Αρχηγείου ο αρχιφύλακας τέθηκε σε διαθεσιμότητα και παράλληλα διατάχθηκε σε βάρος του Ένορκη Διοικητική Εξέταση.

newsit.gr
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια: