Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Τρίτη 9 Αυγούστου 2011

Καντίνες... διαμαρτυρίας στο δημαρχείο Θεσσαλονίκης

A cantine near Agios Dimitrios, to getfood and...Image via WikipediaΣυγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από το δημαρχείο Θεσσαλονίκης πραγματοποίησαν χτες το πρωί δεκάδες ιδιοκτήτες καντίνας. Αίτημά τους η διαγραφή των προστίμων που τους επέβαλαν την περασμένη εβδομάδα άνδρες του ΣΔΟΕ και της Δημοτικής Αστυνομίας έξω από το γήπεδο της Τούμπας, στη διάρκεια ευρωπαϊκού αγώνα, αλλά και γενικότερα των υπέρογκων, όπως υποστηρίζουν, προστίμων που τους επιβάλλει η Δημοτική Αστυνομία.
Οπως επισημαίνει ο εκπρόσωπός τους, Ηλίας Γιουλδούρης, οι καντίνες θα πρέπει να εξαιρεθούν από το νόμο για το πλανόδιο εμπόριο, αφού έτσι καλούνται να σταθμεύουν κάπου μόνο κατά τη διάρκεια της συναλλαγής με κάποιον πελάτη, διαφορετικά τους επιβάλλεται πρόστιμο. Ωστόσο, όπως υποστηρίζουν οι ίδιοι, κάτι τέτοιο δεν είναι δυνατό, αφού απαιτείται και χρόνος για την προετοιμασία των προϊόντων που πουλούν. «Είμαστε υπό διωγμόν. Θέλουμε το θέμα να διευθετηθεί, γιατί δεν μπορούμε να πληρώνουμε τόσο υψηλά πρόστιμα», τόνισε ο κ. Γιουλδούρης.
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια: