Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Πέμπτη 11 Αυγούστου 2011

ΑΕΚ: Καλή μπροστά...έμπαζε πίσω


Βελτιωμένη επιθετικά αλλά εξίσου κακή αμυντικά εμφανίστηκε η ΑΕΚ στο δεύτερο φιλικό που έδωσε στην Κύπρο. Οι φωνές του Μανόλο Χιμένεθ μάλλον δεν ακούστηκαν από όλους τους ποδοσφαιριστές του και οι Κιτρινόμαυροι ήρθαν ισόπαλοι 2-2 ( 12’ Σιαλμάς, 46’ Κάλα) με την ΑΕΛ εντείνοντας τον προβληματισμό στο στρατόπεδο του Δικεφάλου.

Κορυφαίος της Ενωσης ήταν ο Ρότζερ Γκερέιρο. Ένας παίκτης που δεν έχει προσφέρει τα αναμενόμενα στην Ένωση και έχει κατηγορηθεί πολλές φορές-όχι άδικα- ότι «κάθεται» πάνω στο συμβόλαιο του. Ο 29χρονος σήμερα είχε όρεξη και ήταν ο καλύτερος παίκτης της ομάδας. Ήταν μέσα στην δημιουργία των γκολ ενώ ανέλαβε και την εκτέλεση των «στημένων» φάσεων των Κιτρινόμαυρων. Συνδυάστηκε άψογα με τον Σιαλμά με τον πρώτο γκολ να είναι απόρροια της συνεργασίας τους.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια: