Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Πέμπτη 4 Αυγούστου 2011

Συμβόλαιο θανάτου για Ροδίτη επιχειρηματία !

Γλίτωσε από καθαρή σύμπτωση…

Μια περίεργη υπόθεση εξελίσσεται εδώ και μερικές ώρες στα αστυνομικά δρώμενα του νησιού. Συγκεκριμένα χθες το πρωί συνελήφθη σε τυχαίο έλεγχο της ομάδας ΔΙΑΣ ένας Αλβανός υπήκοος να οπλοφορεί.

Στα πλαίσια της προανάκρισης ο Αλβανός ομολόγησε ότι ήρθε από την Αθήνα έχοντας εντολή(συμβόλαιο θανάτου ) για τον 45ΧΡΟΝΟ Ροδίτη επιχειρηματία Τζούλη Μαχραμά.

Όπως ήταν αναμενόμενο σήμανε αμέσως συναγερμός στις τάξεις της υποδιεύθυνσης ασφαλείας Ρόδου.

Χωρίς να χαθεί καθόλου πολύτιμος χρόνος στήθηκε οργανωμένη επιχείρηση από τους άντρες του τμήματος ασφαλείας με στόχο την επ΄ αυτόφωρο σύλληψη του ηθικού αυτουργού αλλά και άμεσα συνεργού του Αλβανού.

Αργά το βράδυ και συγκεκριμένα στην περιοχή του Μόντε Σμίθ δόθηκε το τελικό ραντεβού του Αλβανού με τον 42χρονο Θ.Β ημεδαπό μόνιμο κάτοικο Ρόδου.

Σκοπός της συνάντησης ήταν το τελικό σχέδιο της δολοφονίας και η πληρωμή των 12.000€ από τον εντολέα. Με το που έκανε την εμφάνιση του ο εντολέας με τα χρήματα συνελήφθη αμέσως από τους άντρες του τμήματος ασφαλείας Ρόδου.

Σημειωτέων ότι στη κατοχή του Αλβανού πέραν από το όπλο βρέθηκε και ακριβές τοπογραφικό σχέδιο της κατοικίας του 45χρονου επιχειρηματία . Διενεργείται προανάκριση από το τμήμα ασφαλείας Ρόδου.

http://www.ifmedia.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια: