Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Σάββατο 20 Αυγούστου 2011

Γιώργος Πεταλωτής: «Τιμή να με εξυβρίζει ο άνθρωπος που εξυμνεί τον Ντερτιλή»

«Δεν θα ακολουθήσω τον παραληρηματικό και προκλητικό της στοιχειώδους νοημοσύνης, λόγω του κ. Αμβρόσιου» δήλωσε ο υφυπουργός Δικαιοσύνης, Γιώργος Πεταλωτής, απαντώντας σε ερωτήσεις δημοσιογράφων σχετικά με τα όσα ανέφερε εναντίον του ο μητροπολίτης Καλαβρύτων και Αιγιαλείας Αμβρόσιος.

Αφορμή ήταν το αίτημα του τελευταίου να επισκεφθεί στις φυλακές Κορυδαλλού τον καταδικασμένο για τα γεγονότα του Πολυτεχνείου πραξικοπηματία, Νικόλαο Ντερτιλή.
«Θεωρώ, πάντως, τιμή για μένα, να με εξυβρίζει ο ίδιος άνθρωπος, που εξυμνεί τον «γενναίο στρατηγό Ντερτιλή» και τις γνωστές αρχές του» πρόσθεσε στη δήλωσή του ο κ. Πεταλωτής, ο οποίος τέθηκε, μέσω Διαδικτύου, στο στόχαστρο του μητροπολίτη, επειδή δημοσιοποίησε το περιεχόμενο των επαινετικών σχολίων του για τον καταδικασμένο πραξικοπηματία, ο οποίος παραμένει κρατούμενος, καθώς αρνείται να υποβάλει αίτημα αποφυλάκισης μη αναγνωρίζοντας το δημοκρατικό καθεστώς.
piazzadelpopolo

Δεν υπάρχουν σχόλια: