Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Παρασκευή 26 Αυγούστου 2011

Εύβοια: "Έβαλε στόχο" και... πυροβόλησε συγχωριανό του!

Τις ικανότητές του στο σημάδι βάλθηκε να αποδείξει ένας 43χρονος στην Εύβοια, αλλά για στόχο χρησιμοποίησε έναν συγχωριανό του!

Μάλιστα, τον σημάδεψε από απόσταση περίπου 40 μέτρων και τον πέτυχε, με αποτέλεσμα να τον τραυματίσει, ευτυχώς πολύ ελαφρά μια και τα σκάγια είχαν χάσει την ορμή τους!

Δράστης και θύμα είναι συγχωριανοί αλλά είχαν από παλιά διαφορές και, όταν συναντήθηκαν τυχαία στην θέση «Βρύση του Διονύση» στο Αχλάδι Ευβοίας, δεν άργησαν να έρθουν στα χέρια!

Όταν, όμως, χώρισαν και απομακρύνθηκαν ο ένας από τον άλλο, ο 43χρονος πυροβόλησε με το κυνηγετικό του όπλο εναντίον του 44χρονου από μεγάλη απόσταση.

Τα σκάγια, παρά την διασπορά, τραυμάτισαν τον άτυχο άνδρα σε διάφορα σημεία του σώματός του. Αμέσως ενημέρωσε τηλεφωνικά το αστυνομικό τμήμα Λίμνης και πήγε μόνος του στο Κέντρο Υγείας Μαντουδίου.

Αργότερα, όμως, χρειάστηκε να μεταφερθεί στο νοσοκομείο Χαλκίδας για να του αφαιρεθούν τα σκάγια και στην συνέχεια αποχώρησε. Ο δράστης εντοπίστηκε από τους αστυνομικούς και συνελήφθη, ενώ κατασχέθηκε και το κυνηγετικό του όπλο το οποίο κατείχε νόμιμα.
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια: