Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Κυριακή 21 Αυγούστου 2011

Φαήλος Κρανιδιώτης και Σάββας Καλεντερίδης στα ψηφοδέλτια της ΝΔ!!!

Την απόφασή του να ζητήσει την πρόωρη προσφυγή στις κάλπες πριν καν συμπληρωθούν δύο χρόνια από τις τελευταίες εκλογές είναι αποφασισμένος να υπερασπιστεί μέχρι τέλους ο Αντώνης Σαμαράς. Άλλωστε, όπως επισημαίνουν μετριοπαθείς βουλευτές της ΝΔ, από τη στιγμή που κατέθεσε δημόσια το αίτημα δεν υπάρχει γυρισμός.

Προς την κατεύθυνση της συντήρησης αυτού του προεκλογικού κλίματος, το οποίο -σύμφωνα με τις εκτιμήσεις των συνεργατών του προέδρου της ΝΔ- βοηθά στη συσπείρωση οπαδών και στελεχών, εντάσσεται και η προετοιμασία των εκλογικών συνδυασμών.
Ήδη πολλά από τα ψηφοδέλτια εκλογικών περιφερειών είναι έτοιμα, ενώ ο ίδιος ο πρόεδρος της ΝΔ χειρίζεται τη λίστα του Επικρατείας, για την οποία έχει ζητήσει από όλους τους βουλευτές που μετείχαν σε αυτήν το 2009 να επιλέξουν άλλη περιφέρεια.
Έκπληξη όμως προκαλούν δύο ονόματα, τα οποία δεν βλέπουν με καλό μάτι αρκετοί μέσα στη ΝΔ!
Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες της Piazza del popolo, ο Φαήλος Κρανιδιώτης θα είναι υποψήφιος στην Β’ εκλογική Περιφέρεια του Πειραιά. Ο πολιτικός φίλος του προέδρου της ΝΔ μπαίνει «σφήνα» σε δύο έμπειρους πολιτικούς που πολιτεύονται επί σειρά ετών στη συγκεκριμένη περιοχή, τους Αναστάσιο Νεράντζη και Γιάννη Τραγάκη.
Το άλλο όνομα είναι ο Σάββας Καλεντερίδης, γνωστός από την υπόθεση Οτσαλάν, για τον οποίο ακόμα δεν υπάρχουν πληροφορίες για το που θα πολιτευθεί. Πάντως ο ίδιος έχει δώσει το «ΟΚ» στον πρόεδρο του κόμματος!!!
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια: