Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Πέμπτη 18 Αυγούστου 2011

ΠΡΟΚΛΗΣΗ: Η Καρπάτι χρησιμοποιεί Σκοπιανό τερματοφύλακα για να επιτεθεί στην Ελλάδα και στον ΠΑΟΚ

Τορπιλίζει το κλίμα η αντίπαλος του ΠΑΟΚ, Καρπάτι Λιβλ, και με ένα προκλητικό δημοσίευμα στο site  της προσπαθεί να εκμεταλλευτεί τις διαφορές Ελλάδας - Σκοπίων για να φανατίσει τους παίκτες και να προκαλέσει "πολεμικό" κλίμα. 

Στο site της αντιπάλου του ΠΑΟΚ στο Europa League, Καρπάτι Λιβλ, ο Σκοπιανός τερματοφύλακας της ομάδας Μάρτιν Μπογκαντίνοφ δήλωσε προκλητικά ότι «είναι λάθος να έχει η Ελλάδα, Μακεδονία».

Παραθέτουμε τη συνέντευξη του Σκοπιανού τερματοφύλακα

-Μάρτιν, είσαι πολίτης της Μακεδονίας! Τώρα πηγαίνοντας στην Ελλάδα βρίσκεσαι σε μία περιοχή που επίσης οι Έλληνες αποκαλούν Μακεδονία. Πως νιώθεις;

«Η Ελλάδα είναι Ελλάδα και η Μακεδονία είναι Μακεδονία! Πως γίνεται να έχει και η Ελλάδα Μακεδονία; Είναι λάθος!»

-Ακόμη όμως και οι παίκτες του ΠΑΟΚ αποκαλούν τους εαυτούς τους Αετούς της Μακεδονίας και Μακεδόνες. Το γεγονός ότι οι αντίπαλοι χρησιμοποιούν το όνομα της πατρίδας σου αποτελεί για σένα ένα έξτρα κίνητρο για το ματς;
«Το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ έχει από μόνο του μεγάλο κίνητρο καθώς θέλουμε να περάσουμε να περάσουμε στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ... Όσο για την ερώτηση που μου κάνατε θα πω ότι ποτέ δεν μπερδεύω το ποδόσφαιρο με την πολιτική. Αλλά και πάλι θέλω να τονίσω ότι η Ελλάδα είναι Ελλάδα και η Μακεδονία είναι κάτι άλλο...»

-Υπάρχει όμως εχθρότητα μεταξύ των Ελλήνων και των Μακεδόνων (των συμπατριωτών σου δηλαδή) ή όχι;

«Βασικά δεν υπάρχει... Για να σας το αποδείξω αυτό θα σας πω κάτι απλό και πραγματικό: πολλοί κάτοικοι της Μακεδονίας κάνουν διακοπές στην Ελλάδα. Και δεν έχουν κανένα πρόβλημα... Έτσι φαίνεται ότι δεν υπάρχουν έχθρες...»

-Έχει συζητηθεί πολύ ότι οι οπαδοί του ΠΑΟΚ είναι ιδιαίτερα βίαιοι. Αυτό δίνει έξτρα κίνητρο στους παίκτες της Καρπάτι;

«Ναι, έχω ακούσει γι αυτούς. Ωστόσο δεν πιστεύω ότι οι Ουκρανοί οπαδοί υποστηρίζουν λιγότερο φανατικά τις ομάδες τους. Έτσι δε νομίζω ότι μία σκληρή ατμόσφαιρα θα μας κάνει να παίξουμε με μεγαλύτερο πείσμα. Το ποδόσφαιρο που θα παίξουμε εξαρτάται μόνο από εμάς...»
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια: