Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Σάββατο 20 Αυγούστου 2011

Δύο εκατ. ευρώ αποζημίωση για το βεγγαλικό!

To ποσό των 2 εκατ. ευρώ ζητάει από την Ραπίντ, την Αούστρια Βιέννης και μίας εταιρείας σεκιούριτι, ο παλαίμαχος τερματοφύλακας, Γιεργκ Κοχ, για ένα βεγγαλικό που έσκασε δίπλα του πριν από τρία χρόνια!

Ο Γιεργκ Κοχ ισχυρίζεται ότι εξαιτίας του βεγγαλικού που δέχθηκε στην αναμέτρηση Ραπίντ-Αούστρια Βιέννης στις 24 Αυγούστου του 2008 υποφέρει από ημικρανίες, ναυτίες και έλλειψη ισορροπίας!

Τον Σεμπτέμβριο του 2009 ανακοίνωσε ότι αποσύρεται από την ενεργό δράση, λόγω των παρενεργειών του ατυχήματος. Λίγο μετά, όμως, επέστρεψε στην Χέρφορντ, με την οποία έκανε μόλις μία εμφάνιση, καθώς τα προβλήματα υγείας του συνεχίστηκαν.

Έτσι, ο 39χρονος πλέον Γερμανός κατέθεσε αγωγή στην FIFA εναντίον των δύο ομάδων (τότε είχαν τιμωρηθεί με πρόστιμο), ζητώντας 912.000 ευρώ, ενώ ακόμη 1 εκατ. ευρώ ζητά από την εταιρεία σεκιούριτι, που ήταν υπεύθυνη για την φύλαξη στις εξέδρες...

Δεν υπάρχουν σχόλια: