Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Τετάρτη 31 Αυγούστου 2011

Ρίχνεται στη μάχη του Ευρωμπάσκετ η εθνική

200Image via Wikipedia
Ανοίγεισήμερα   Τετάρτη η αυλαία του 37ου Ευρωμπάσκετ, όπου στη Λιθουανία 24 ομάδες θα διεκδικήσουν τον τίτλο του νέου πρωταθλητή Ευρώπης, μεταξύ των οποίων και η εθνική μας ομάδα που αντιμετωπίζει στο Άλιτους την Βοσνία/ Ερζεγοβίνη απόψε στις 18:00 (ΕΤ1). Η «επίσημη αγαπημένη», ένα κράμα έμπειρων και νέων παικτών υπό την καθοδήγηση του Ηλία Ζούρου, θα προσπαθήσει να επαναλάβει την επιτυχία του 2009, όπου στα γήπεδα της Πολωνίας είχε κατακτήσει το χάλκινο μετάλλιο και γιατί όχι να ανέβει ακόμη ψηλότερα. Ο στόχος της εθνικής μας ομάδας είναι διπλός, αφού εκτός της διάκρισης και κάποιο μετάλλιο θα διεκδικήσει τη συμμετοχή της στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου 2012, όπου θα μετάσχουν από την ευρωπαϊκή ζώνη απ΄ ευθείας οι δύο φιναλίστ του Ευρωμπάσκετ της Λιθουανίας, ενώ οι ομάδες που θα τερματίσουν στις θέσεις 3-6 θα πάρουν μέρος στο προολυμπιακό τουρνουά.
Μπορεί να απουσιάζουν από την εθνική μας ομάδα πολλά μεγάλα ονόματα όπως οι Σπανούλης, Σχορτσιανίτης, Μαυροκεφαλίδης, Τσαρτσαρής, Περπέρογλου, Βασιλόπουλος, Παπαλουκάς, Διαμαντίδης δεν απουσιάζουν ωστόσο η διάθεση, η αυτοπεποίθηση, το πάθος και η δίψα για διάκριση των παικτών του Ηλία Ζούρου, ο οποίος έχει περάσει τη δική του φιλοσοφία στην ομάδα.

ΠΛΗΡΗΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια: