Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Κυριακή 28 Αυγούστου 2011

Ολυμπιακός: Έσκασε η "βόμβα" - Ο Μακούν στην Αθήνα !

Ο Ζαν Μακούν έφθασε σήμερα το απόγευμα στην Αθήνα και όλα δείχνουν πως ο Ολυμπιακός θα είναι ο επόμενος σταθμός στην καριέρα του!

Ο πρωταθλητής Ελλάδας ήρθε σε συμφωνία με την Αστον Βίλα και ο 28χρονος Καμερουνέζος αμυντικός μέσος θα περάσει από ιατρικές εξετάσεις και αύριο αναμένεται να υπογράψει το δανεισμό του, από την αγγλική ομάδα, για ένα χρόνο, με προοπτική αγοράς το επόμενο καλοκαίρι.
Ο 28χρονος μέσος θα αμείβεται με 1,5 εκατ. ευρώ. Η συμφωνία κρίνεται ιδιαίτερα συμφέρουσα για τους “ερυθρόλευκους”, αν αναλογιστεί κανείς πως η Άστον Βίλα πριν ένα χρόνο έβγαλε από τα ταμεία της 7 εκατ. ευρώ για να τον αποκτήσει από την Λιόν, ενώ το 2008 η Λιόν είχε δώσει στην Λιλ 14 εκατ. ευρώ για να τον κάνει δικό της.
Ο Μακούν μετακόμισε στην Βίλα μετά από εισήγηση του Ουγιέ,ωστόσο όταν ο διάδοχος του Γάλλου τεχνικού, ΜακΛις δεν τον υπολόγιζε για βασικό, με αποτέλεσμα να μην έχει πάρει ούτε λεπτό συμμετοχής στα τρία φετινά ματς στην Πρέμιερ Λιγκ.
Με την προσθήκη του Ζεάν Μακούν ο Ολυμπιακός συνδυάζει ουσία και εντυπώσεις προσθέτοντας έναν εξαιρετικό παίκτη στο ρόστερ του που είναι ικανός να τον αλλάξει επίπεδο.
Μόλις ολοκληρωθεί και τυπικά η μεταγραφή οι Πειραιώτες θα κινηθούν για την απόκτηση του Ιερένους Γέλεν, ενώ πολύ πιθανό είναι το ενδεχόμενο να αποχωρήσει για την Γαλατάσαραι ο Άλμπερτ Ριέρα.
newsit.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: