Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Κυριακή 21 Αυγούστου 2011

Θα «βούλιαζαν» τη Ρόδο με πλαστές πιστωτικές κάρτες

Τέσσερεις αλλοδαποί συνελήφθησαν μετά από έλεγχο που τους έγινε κατά τον κατάπλου του πλοίου στο οποίο επέβαιναν και προερχόταν από την Κω.

Πρόκειται για τρεις άνδρες και μια γυναίκα, ηλικίας
31, 27, 24, και 21 αντίστοιχα.

Στο χώρο αποσκευών του αυτοκινήτου τους, το οποίο οδηγούσε ο 31χρονος, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν: ένα μηχάνημα κατασκευής πλαστών πιστωτικών καρτών, τριάντα έξι πλαστές πιστωτικές κάρτες, ένα πλαστό δελτίο ελληνικής ταυτότητας, ένας φορητός υπολογιστής, τρία ρολόγια χειρός, μία κασετίνα με κοσμήματα, ένας χρυσός αναπτήρας, ένα ζευγάρι γυαλιών ηλίου, μία επάργυρη σκακιέρα και το χρηματικό ποσό των 2.000 €.

Όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα τα παραπάνω είναι προϊόντα απάτης από χρήση πιστωτικών καρτών σε καταστήματα στη Κω. Το αυτοκίνητο των τεσσάρων επίσης κατασχέθηκε από την Λιμενική Αρχή Ρόδου που διενεργεί την προανάκριση κατά την αυτόφωρη διαδικασία.

Δεν υπάρχουν σχόλια: