Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Τρίτη 30 Αυγούστου 2011

Χρυσοχοΐδης: «Τέλος στα λιμνάζοντα επενδυτικά έργα του ΕΣΠΑ»


''Μπαίνει τέλος στα λιμνάζοντα επενδυτικά έργα που έχουν ενταχθεί στο ΕΣΠΑ αλλά δεν έχει προχωρήσει το επενδυτικό τους πρόγραμμα", τόνισε ο υπουργός Ανταγωνιστικότητας Ανάπτυξης και Ναυτιλίας, Μ. Χρυσοχοΐδης, σε συνέντευξη Τύπου όπου παρουσίασε τις προτεραιότητες του υπουργείου για την επιτάχυνση του ΕΣΠΑ, το προσεχές τρίμηνο.

Όπως σημείωσε, έχουν "κατατεθεί στην ΕΕ τα 64 δελτία μεγάλων έργων, συνολικού προϋπολογισμού 11 δισ., με τα οποία ενημερώνει η χώρα μας ότι προχωράει στην αντιμετώπιση των προβλημάτων που αντιμετωπίζει το κάθε έργο''. Όπως αναφέρθηκε στη συνέντευξη Τύπου, η ''βιομηχανία'' των νεκρών εκχωρήσεων που ανακυκλώνουν πόρους και προγράμματα χωρίς να υλοποιούν έργα τελειώνει οριστικά και ήδη από την αναμόρφωση του συστήματος λειτουργίας του ΕΣΠΑ, εντός του μήνα θα παρουσιαστούν οι επιμέρους δράσεις ενός μεγάλου προγράμματος για τη στήριξη και τη χρηματοδότηση των μικρομεσαίων επιχειρήσεων ύψους 500 εκατ. ευρώ. Ακόμη, όπως γνωστοποίησε ο υπουργός, έχει συμφωνηθεί με την ΕΕ η σταδιακή αύξηση των κοινοτικών πόρων για την αναγκαία τεχνική υποστήριξη των ελληνικών αρχών.
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια: