Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Παρασκευή 19 Αυγούστου 2011

Ρόδος: "Σήκωσαν" χρυσό χρηματοκιβώτιο

Ολόκληρο το χρηματοκιβώτιο ενός σπιτιού σήκωσαν διαρρήκτες στη Ρόδο και στη συνέχεια εξαφανίσθηκαν.
 
Οι άγνωστοι δράστες, αφού παραβίασαν την κεντρική πόρτα σπιτιού στη πόλη της Ρόδου, κατευθύνθηκαν προς το χρηματοκιβώτιο το οποίο αφαίρεσαν μαζί με κοσμήματα αξίας 100.000 ευρώ και το χρηματικό πόσο 11.000 ευρώ και 2.500 δολαρίων.

Χθες επίσης, άγνωστος δράστης παραβίασε την γυάλινη πόρτα κοσμηματοπωλείου που βρίσκεται εντός ξενοδοχείου στο χωριό Φάνες και αφαίρεσε διάφορα κοσμήματα αξίας 50.000 ευρώ.

Από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ρόδου σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος δυο (2) αλλοδαπών υπηκόων Αλβανίας ηλικίας 34 και 41 ετών αντίστοιχα, για διακεκριμένες κλοπές. 

Εξιχνιάστηκαν ύστερα από εμπεριστατωμένη αστυνομική έρευνα, (29) περιπτώσεις κλοπών και (2) απόπειρες, που διέπραξαν ο 34χρονος και ο 41χρονος, κατά το χρονικό διάστημα από 20-06-2011 έως 14-08-2011 σε οικίες στο νησί της Ρόδου. 

Ειδικότερα από την έρευνα πρόεκυψε ότι οι συλληφθέντες παραβίαζαν πόρτες και παράθυρα οικιών, από τις οποίες αφαιρούσαν κινητά τηλέφωνα, φορητούς υπολογιστές, χρήματα, είδη ένδυσης και υπόδησης, οπτικά ηλίου, κοσμήματα και αρώματα . 

Τα κλοπιμαία που βρέθηκαν στην κατοχή τους, κατασχέθηκαν και αφού αναγνωρίστηκαν αποδόθηκαν στους δικαιούχους. 

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ρόδου.
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια: