Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Τρίτη 2 Αυγούστου 2011

Γερουλάνος: Θα πέσουν και άλλες ομάδες αν...


Παύλος Γερουλάνος @opentourism IIIImage by karpidis via Flickr
Το ενδεχόμενο υποβιβασμού και άλλων ομάδων, εφόσον αποδειχθεί ότι είχαν συμμετοχή στην υπόθεση των «στημένων»  αγώνων, είναι και θα παραμείνει ανοιχτό, ακόμη και μετά την έναρξη των πρωταθλημάτων της νέας περιόδου.
Αυτό επισήμανε, μεταξύ άλλων, ο Παύλος Γερουλάνος, σε συνέντευξή του στη ΝΕΤ. «Το ξεκίνημα του πρωταθλήματος δεν σημαίνει «άφεση αμαρτιών» για τις ομάδες, οι οποίες εμπλέκονται σε αυτά τα θέματα» τόνισε χαρακτηριστικά ο υπουργός Πολιτισμού και Τουρισμού, ο οποίος συνέχισε: «Εχει ξεκινήσει ένα έργο από τη μεριά της Αθλητικής Δικαιοσύνης, το οποίο είναι εξαιρετικά σημαντικό. Είναι η πρώτη φορά που βλέπουμε κάποια τέτοια σημάδια και γι΄ αυτό όλη η κοινωνία έχει επικροτήσει αυτό που γίνεται. Είναι πολύ σημαντικό αυτή τη στιγμή να μην μπούμε στα πόδια της Δικαιοσύνης.
Όταν βλέπουμε τα πράγματα και δεν δουλεύουν, έχουμε κάθε δικαίωμα να παραπονεθούμε γι΄ αυτό. Όταν βλέπουμε όμως να γίνονται κινήσεις, εκεί πρέπει η Πολιτεία να κάνει στο πλάι για να αφήσει τη διαδικασία να προχωρήσει. Και το λέω αυτό, διότι πάντα υπάρχουν πολιτικές πιέσεις για αλλαγή κατεύθυνσης. Λοιπόν, αλλαγή κατεύθυνσης αυτή τη στιγμή δεν μπορεί να υπάρχει».

Δεν υπάρχουν σχόλια: