Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Παρασκευή 26 Αυγούστου 2011

Στο πλευρό της Κύπρου η Ελλάδα στο θέμα εκμετάλλευσης της ΑΟΖ

Η Ελλάδα είναι σε θέση να υπερασπιστεί τα κυριαρχικά δικαιώματα της Κυπριακής Δημοκρατίας, που απορρέουν από το διεθνές δίκαιο της θάλασσας, δήλωσε την Παρασκευή ο υπουργός Εθνικής Αμυνας της Ελλάδας Παναγιώτης Μπεγλίτης, προσθέτοντας ότι η Ελλάδα έχει χρέος να θέσει την Τουρκία ως υπόλογο στο χώρο του διεθνούς δίκαιου.

Προβαίνοντας σε ενημέρωση της Διαρκούς Επιτροπής Εθνικής Αμυνας και Εξωτερικών Υποθέσεων της Βουλής των Ελλήνων σχετικά με τις διμερείς σχέσεις Ελλάδας και Ισραήλ, και σχολιάζοντας τις απειλές της Τουρκίας κατά της συνεργασίας Κύπρου και Ισραήλ, και τις θαλάσσιες έρευνες για φυσικό αέριο, ο κ. Μπεγλίτης είπε ότι ''αναγνωρίζουμε και είμαστε σε θέση να υπερασπιστούμε τα κυριαρχικά δικαιώματα της Κυπριακής Δημοκρατίας, που απορρέουν από το διεθνές δίκαιο της θάλασσας''.
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια: