Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Σάββατο 20 Αυγούστου 2011

Απάτη με αυτοκίνητα πολυτελείας χιλιάδων ευρώ

Χθες στην Πεύκη, από Αστυνομικούς του Τ.Α. Πεύκης, συνελήφθησαν δύο Έλληνες, ηλικίας 46 και 38 ετών, ενώ σχηματίστηκε δικογραφία σε... βάρος τεσσάρων ανδρών, για «Απάτη», «Πλαστογραφία» και «Υπεξαίρεση κατά συναυτουργία και κατ’εξακολούθηση» .

Από την έρευνα-προανάκριση που διενεργήθηκε, προέκυψε ότι οι ανωτέρω είχαν συστήσει σπείρα και κατά την διάρκεια του τελευταίου τριμήνου υπεξαιρούσαν πολυτελή αυτοκίνητα και μοτοσικλέτες που είχαν αναρτηθεί προς πώληση στο διαδίκτυο. Οι δράστες κατόρθωναν να εξαπατήσουν τους ιδιοκτήτες των οχημάτων καταβάλλοντας ακάλυπτες επιταγές και στην συνέχεια με την χρήση πλαστών εξουσιοδοτήσεων προέβαιναν σε μεταβιβάσεις των οχημάτων αρχικά στο όνομά τους, τα οποία ακολούθως μεταπωλούσαν αποκομίζοντας σημαντικά οικονομικά οφέλη. Εξιχνιάστηκαν συνολικά εννέα (9) περιπτώσεις.
Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αθηνών, οι συνεργοί τους αναζητούνται, ενώ ερευνάται η συμμετοχή τους και σε άλλες αξιόποινες πράξεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια: