Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Πέμπτη 25 Αυγούστου 2011

ΝΔ: Η συναίνεση μας περιορίζεται μόνο στα της παιδείας

Στελέχη της Νέας Δημοκρατίας επιμένουν ότι η συναίνεση κυβέρνησης και αξιωματικής αντιπολίτευσης περιορίζεται μόνο στο θέμα του νομοσχεδίου για την τριτοβάθμια εκπαίδευση.

"Λέμε ναι σε ότι είναι καλό για την χώρα" δήλωσε σήμερα στην πρωινή εκπομπή του Mega ο εκπρόσωπος της ΝΔ Γιάννης Μιχελάκης αναφερόμενος στην χθεσινή τοποθέτηση του κόμματος.

Στο θέμα του νομοσχεδίου για την τριτοβάθμια εκπαίδευση εξηγεί ο κ. Μιχελάκης από την πρώτη μέρα που ήλθε η κ. Διαμαντοπούλου στα γραφεία του κόμματος στην λεωφόρο Συγγρού και συναντήθηκε με τον πρόεδρο του κόμματος η ΝΔ είχε συγκεκριμένες θέσεις και προτάσεις.

"Σε αυτά επιμείναμε μέχρι τέλους με κορυφαία σημεία την εκλογή πρυτάνεων και την κατάργηση του ασύλου. Από τη στιγμή που η κυβέρνηση τα δέχθηκε, δεν είχαμε λόγο να μην συμφωνήσουμε επί της αρχής στο νομοσχέδιο", λέει ο εκπρόσωπος της ΝΔ.

Σύμφωνα με δηλώσεις τους στο ΑΠΕ ΜΠΕ στελέχη του ηγετικού επιτελείου της ΝΔ ξεκαθάρισαν ότι "θα είναι απέναντι στην κυβέρνηση όσο ακολουθεί λάθος μίγμα και ότι δεν μπορεί να υπάρξει συναίνεση όσο δεν αλλάζει η οικονομική πολιτική με βασικό άξονα το φορολογικό".

Αναφερόμενος στο θέμα της συναίνεσης ο Άρης Σπηλιωτόπουλος δήλωσε εύχεται η χθεσινή εξέλιξη να γίνει “απαρχή μίας ευρύτερης κουλτούρας συναίνεσης” και πρόσθεσε ότι "η τέχνη της πολιτικής πρέπει να είναι ένας διαρκής συμβιβασμός".

Πάντως σήμερα ο εκπρόσωπος της ΝΔ κ. Μιχελάκης συνέχισε την επίθεση στην κυβέρνηση και για το θέμα της επανασύστασης του υπουργείου Ναυτιλίας που άνοιξε ο αναπληρωτής υπουργός Χάρης Παμπούκης κάνοντας λόγο για "ενδοκυβερνητικές κόντρες και θαλασσοδαρμένη κυβέρνηση


enet.gr
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια: