Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Κυριακή 28 Αυγούστου 2011

Νέο βιβλίο - βόμβα από τον Κ. Σημίτη

CONSTANTINE PALACE, STRELNA. President Putin a...Image via Wikipedia
Πολυσέλιδη βόμβα ετοιμάζει ο τέως πρωθυπουργός Κώστας Σημίτης με βιβλίο που θα προκαλέσει σφοδρές πολιτικές αντιπαραθέσεις και ενδεχομένως να επιφέρει οριστική ρήξη στις σχέσεις του με τον κ. Γιώργο Παπανδρέου. 

Σύμφωνα με πληροφορίες το νέο συγγραφικό έργο του κ. Σημίτη θα κυκλοφορήσει είτε τον ερχόμενο Οκτώβριο είτε στις γιορτές των Χριστουγέννων, ανάλογα με τις πολιτικές εξελίξεις.

Θα ασκεί σκληρότατη κριτική στον Γιώργο Παπανδρέου και στην πολιτική της κυβέρνησης για δημοσιονομική εξυγίανση της χώρας, θα ζητά αλλαγή πλεύσης προκειμένου να αποφευχθεί η χρεοκοπία και θα παρουσιάζει ορισμένες προτάσεις.

Επιπλέον, θα αφιερώσει αρκετά κεφάλαια για τις προκλήσεις της Ευρώπης ασκώντας παράλληλα κριτική στην γερμανίδα καγκελάριο Ανγκελα Μέρκελ και στον Γάλλο πρωθυπουργό Νικολά Σαρκοζί.

newsbomb.gr
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια: