Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Τετάρτη 3 Αυγούστου 2011

Κόρινθος: Πήγαν να λυντσάρουν τον δολοφόνο

Στις φυλακές Κορυδαλλού οδηγήθηκε κάτω από δρακόντεια μέτρα ασφαλείας για τον φόνο βεντέτας, ο 41χρονος που δολοφόνησε την προηγούμενη Δευτέρα την 37χρονη αλλοδαπή σύντροφό του μέσα στην εξοχική του κατοικία στον οικισμό Άνω Χαρβάτι Λουτρακίου. Νωρίτερα, είχαν αποπειραθεί να τον λυντσάρουν τα αδέρφια και οι συγγενείς του θύματος!

Ο δράστης της στυγερής δολοφονίας δέχθηκε επίθεση την ώρα που οδηγούνταν στο γραφείο του ανακριτή Κορίνθου για να απολογηθεί. Μάλιστα, ένας από τους συγγενείς της άτυχης 37χρονης χτύπησε σε μία κολώνα φωτισμού καθώς προσπαθούσε να τον χτυπήσει στο κεφάλι, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί! Οι αστυνομικοί απομάκρυναν τους μαινόμενους συγγενείς και η απολογία ολοκληρώθηκε χωρίς παρατράγουδα.

Αμέσως μετά, με σύμφωνη γνώμη του εισαγγελέα και ανακριτή, ο κατηγορούμενος μεταφέρθηκε αρχικά στις φυλακές Κορίνθου, όπου κρατούνταν μετά την παράδοσή του στις 28 Ιουλίου στην Φθιώτιδα μετά από περιπλάνηση που κράτησε τέσσερα μερόνυχτα. Για λόγους ασφαλείας, όμως, αποφασίστηκε η μεταγωγή του στον Κορυδαλλό.

Το έγκλημα είχε γίνει μετά από έντονο διαπληκτισμό του ζευγαριού, όταν ο 41χρονος μαχαίρωσε αλλεπάλληλες φορές την σύντροφό του στο στήθος και την κοιλιακή χώρα. Αμέσως μετά, μπήκε στο αυτοκίνητό της και έφυγε προς άγνωστη κατεύθυνση.

Το αυτοκίνητο εντοπίστηκε σε ένα ξενοδοχείο της εθνικής οδού κοντά στον Καραβόμυλο και οι αστυνομικοί το έθεσαν υπό παρακολούθηση για δυο 24ωρα. Όμως, ο αναζητούμενος δεν πήγε να το παραλάβει. Τελικά, όμως, τηλεφώνησε ο ίδιος στην Ασφάλεια και ζήτησε να παραδοθεί.protothema.gr
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια: