Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Πέμπτη 18 Αυγούστου 2011

Μοντέλο εσωρούχων ετών… τεσσάρων!

Εντελώς ακατάλληλη κρίνει η γαλλική βιομηχανία μόδας τη φωτογράφηση της νέας κολεξιόν εσωρούχων της Jours Après Lunes.

Η αιτία είναι πως η γαλλική εταιρεία χρησιμοποιεί μοντέλα τεσσάρων ετών, γεγονός που συγκλονίζει τον χώρο της μόδας και όχι μόνο. 

Τα νεαρά κορίτσια πέρα από το νεαρό της ηλικίας τους, με τη μεγαλύτερη να είναι δώδεκα ετών, για τις ανάγκες της φωτογράφησης έβαλαν make-up, φόρεσαν εσώρουχα, μέχρι και σουτιέν.

Επειδή οι περισσότερες φωτογραφίες κρίθηκαν ακατάλληλες από πολλούς ιστότοπους σχετικούς με μόδα, μια περιγραφή των εν λόγω λήψεων είναι αρκετή. 

Σε μία από αυτές, ένα κορίτσι φοράει γυαλιά ηλίου, κάθεται ανέμελο σε ένα μαξιλάρι και το σώμα της καλύπτεται μόνο από εσώρουχα. Σe μια άλλη, τρία νεαρά κορίτσια παίζουν μεταξύ τους, βαμμένα σαν την Amy Winehouse.

Αρκετοί κάνουν λόγο για κακοποίηση ανηλίκων, ενώ έχουν εκφράσει τη διαφωνία τους στη λογική, να φαίνεται ένα ανήλικο κορίτσι σαν γυναίκα. 

Η περίπτωση αυτή θυμίζει την ιστορία που είχε προκύψει με τη γαλλική Vogue, όταν είχε χρησιμοποιηθεί δεκάχρονο μοντέλο, για τις δημιουργίες του σχεδιαστή Tom Ford.

ΠΗΓΗ Πρώτο ΘΕΜΑ
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια: