Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Τρίτη 2 Αυγούστου 2011

Χωρίς οικογένεια και παιδιά οι Έλληνες λόγω της οικονομικής κρίσης


Σχετική έκπληξη θα λέγαμε ότι προκαλεί το δημοσίευμα της ηλεκτρονικής έκδοσης, Spiegel Online, με τίτλο “Παιδιά; Αργότερα! Ίσως”.
Συγκεκριμένα, στο δημοσίευμα αναφέρεται ότι η αβεβαιότητα και ο φόβος που κυριαρχούν μεταξύ του ελληνικού λαού, ως αποτέλεσμα της οικονομικής κρίσης που μαστίζει τη χώρα, πηγαίνει πίσω τα όποια σχέδια των νέων, κυρίως, ελλήνων για οικογένεια. Το δημοσίευμα μάλιστα σημειώνει ότι το ποσοστό των γεννήσεων βρίσκεται στο ναδίρ, την ίδια ώρα που αυξάνεται δραματικά ο αριθμός των εκτρώσεων.

Ο ρεπόρτερ του γερμανικού περιοδικού τονίζει, ότι μια ολόκληρη γενιά ηλικίας 30 με 40 ετών αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα όσον αφορά τον οικογενειακό προγραμματισμό, με τη δημοσιονομική κρίση, την ανεργία και το φόβο για το μέλλον να κυριαρχούν και να δυσχεραίνουν την απόκτηση οικογένειας και παιδιών.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια: