Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Τρίτη 16 Αυγούστου 2011

Τραυμάτισαν γυναίκα για να κλέψουν παπούτσια!

ShoesImage by MiriamBJDolls via FlickrΟύτε που θα μπορούσε να φανταστεί τι είχαν στο μυαλό τους τα τρία ανήλικα αγοράκια που μπήκαν στο κατάστημα όπου εργάζεται, η νεαρή Κινέζα πωλήτρια. Πριν καλά- καλά το καταλάβει, οι πιτσιρικάδες άρχισαν να αρπάζουν όσα... παπούτσια βρήκαν μπροστά τους κι όταν εκείνη επιχείρησε να τους σταματήσει, της επιτέθηκαν!

Οι ανήλικοι εισβολείς ήταν δύο κορίτσια και ένα αγόρι ρουμανικής καταγωγής και τσιγγάνικης προέλευσης. Το κατάστημα κινέζικων ειδών τους φάνηκε εύκολος στόχος αφού μέσα βρισκόταν μόνο η νεαρή υπάλληλος και μόλις μπήκαν άρχισαν να κλέβουν παπούτσια.

Η Κινέζα υπάλληλος τους αντιλήφθηκε και επιχείρησε να τους πάρει τα κλοπιμαία, πράγμα που κατάφερε. Ομως, οι τρεις ανήλικοι φοβήθηκαν ότι θα καλούσε την Αστυνομία και προσπάθησαν να ξεφύγουν, σπρώχνοντας και ρίχνοντας στο δάπεδο την άτυχη γυναίκα που τραυματίστηκε ελαφρά. 

Παρ 'ολα αυτά, μπόρεσε να καλέσει σε βοήθεια με αποτέλεσμα να επέμβουν αστυνομικοί και να συλλάβουν τους λιλιπούτειους κακοποιούς πριν απομακρυνθούν. Τώρα, αναζητούνται οι γονείς τους που θα κατηγορηθούν για πλημμελή εποπτεία ανηλίκων.

ΠΗΓΗ Πρώτο ΘΕΜΑ
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια: