Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Δευτέρα 15 Αυγούστου 2011

Κλείνει το στούντιο της ΕΡΤ στο Ρίο


Σύμφωνα με πληροφορίες, σε λίγες ημέρες παρελθόν θα αποτελέσει το στούντιο της ΕΡΤ στο Ρίο.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι από τη διοίκηση της κρατικής τηλεόρασης πρόσφατα αποφασίστηκε να κλείσει το στούντιο του καναλιού που λειτουργούσε εδώ και χρόνια σε ιδιόκτητες εγκαταστάσεις στο Ρίο.

Σημειώνεται ότι στο συγκεκριμένο τηλεοπτικό στούντιο εργάζονται συνολικά 13 άτομα και το κόστος λειτουργίας του κυμαίνεται περί τα 500.000 ευρώ.

Είναι γνωστό ότι η περιφέρεια έχει απαξιωθεί σε ενημερωτικό επίπεδο από το σύνολο των αθηναϊκών καναλιών (ελάχιστες πλέον οι ανταποκρίσεις – αφού Ελλάδα… είναι μόνο η Αθήνα) κι έτσι αποφασίστηκε να μπει λουκέτο στο στούντιο του κρατικού καναλιού στο Ρίο.

Και να σκεφθείτε πως κάποτε έλεγαν ότι θα ιδρυθεί… και ΕΡΤ 4 με έδρα την Πάτρα!

Τι θα γίνει με τα κρατικά ραδιόφωνα

Η ίδια πολιτική αναμένεται να ακολουθηθεί και στους κρατικούς ραδιοφωνικούς σταθμούς μόνο που αυτή τη φορά δεν φαίνεται να κινδυνεύει ο σταθμός που εδρεύει στην Πάτρα.

Συνολικά σήμερα σε όλη τη χώρα υπάρχουν 18 κρατικοί  ραδιοφωνικοί σταθμοί και αναμένεται να μείνουν 11, οι οποίοι θα βρίσκονται στις έδρες των περιφερειών.

Δεν υπάρχουν σχόλια: