Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Τετάρτη 10 Αυγούστου 2011

Οι θρυλικοί Cathedral σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη

Οι θρυλικοί CATHEDRAL αποχαιρετούν το ελληνικό κοινό με δύο συναυλίες σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη. Συγκεκριμένα θα εμφανιστούν την Παρασκευή 30 Σεπτεμβρίου στο Block 33, Θεσσαλονίκη και το Σάββατο 1η Οκτωβρίου στο Gagarin 205 στην Αθήνα.

Μετά από 21 χρόνια πορείας και 9 εκπληκτικούς δίσκους, οι ιστορικοί doomsters Cathedral γράφουν το τελευταίο κεφάλαιο της ιστορίας τους επί σκηνής: στις 30 Σεπτεμβρίου και 1 Οκτωβρίου, το θρυλικό σχήμα του Lee Dorian, λίγο πριν την οριστική διάλυσή του, θα δώσει στους Έλληνες οπαδούς του την μοναδική ευκαιρία να τους δουν για τελευταία φορά ζωντανά σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη.

Σχηματίστηκαν το 1989 από τον Lee Dorian (πρώην frontman των Napalm Death, ιδρυτή της τεράστιας Rise Above Records) και τον Mark “Griff” Griffiths, με αφορμή την αντίδραση του πρώτου στην death metal κατεύθυνση των Napalm Death και τον θαυμασμό τους για doom θρυλικά σχήματα όπως οι Black Sabbath, Wytchfinder General και Pentagram. Σαφώς επηρεασμένοι από την αισθητική της ακραίας σκηνής των πρώιμων 90s, δημιουργούν τον προσωπικό τους υπερheavy, αργό doom ήχο – έναν ήχο που θα γεννήσει το πρώτο τους αριστούργημα/σημείο αναφοράς, “Forest Of Equilibrium”, που κυκλοφορεί από την Earache το 1991.
ΟΛΕΣ ΟΙ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια: