Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Τρίτη 16 Αυγούστου 2011

Τι έκανε ο Ezel πριν γίνει ηθοποιός;

Μπορεί τώρα να έχει καθιερωθεί ως ένας από τους πιο επιτυχημένους ηθοποιούς της Τουρκίας και να έχει αποκτήσει διεθνή φήμη αλλά πριν λίγα χρόνια είχε άλλες επαγγελματικές επιλογές.

Ο Κενάν Ιμιρζαλίογλου όπως είναι το πραγματικό όνομα του Εzel ήταν μοντέλο και μάλιστα είχε ανακηρυχθεί ως ο ωραιότερος άνδρας της Τουρκίας το 1997!

Μετά από αυτή την επιτυχία του οι προτάσεις για συμμετοχή σε τηλεοπτικές σειρές έπεφταν βροχή.

Είναι εξάλλου πολύ συνηθισμένο στην Τουρκία άνδρες και γυναίκες μοντέλα να ακολουθούν καριέρα ηθοποιού.

O Kenan Imirzalıoğlu γεννήθηκε ως το νεώτερο από τα τρία παιδιά του Mustafa και της Yıldız Imirzalıoğlu στο χωριό Uçem στη Bala μία επαρχιακή πόλη στην Άγκυρα.. Στην ηλικία των 12 ετών, μετακόμισε στην πόλη της Άγκυρας για τις σπουδές του. Αποφοίτησε στα μαθηματικά από το Yıldız Technical University. Κέρδισε το τίτλο Best model of Turkey το 1997 μαζί με την Deniz Akkaya.

Τον έπιασε το μάτι του σκηνοθέτη Osman Sınav που τον ρίχνει στην τηλεοπτική σειρά Deli Yurek (Crazy Heart). Επίσης έπαιξε και στην ταινία Deli Yurek: Bumerang Cehennemi (Crazy Heart: Boomerang Hell). Στη συνέχεια έπαιξε στη σειρά Alacakaranlık (Dusk) την οποία έγραψε και σκηνοθέτησε ο Ugur Yucel αλλά και στην ταινία Yazı Tura (Toss up) που χαρακτήρισε το ίδιο cast.

Το 2005,ο Imirzalıoğlu διαδραμάτισε τον πρωταγωνιστικό ρόλο στη σειρά του Osman Sınav Αcı Hayat (Bitter Life) που βασίζεται στην ταινία του 1962 με το ίδιο όνομα. Ακολούθησε με πρωταγωνιστικούς ρόλους στις ταινίες δράσης Son Osmanlı Yandım Ali (The Last Ottoman: Knockout Ali) και Kabadayı (For Love and Honor). 

Επέστρεψε στην τηλεόραση το 2009, με τη σειρά Ezel και πρωταγωνίστησε επίσης στην ταινία δράσης Εjder Kapanı (Dragon Trap), σε σκηνοθεσία του Ugur
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια: