Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Τετάρτη 3 Αυγούστου 2011

Δυνατότητα τηλεφωνικής κλήσης και από το Gmail

Image representing Gmail as depicted in CrunchBaseImage via CrunchBase
Πέρσι η Google είχε ξεκινήσει τη δυνατότητα των τηλεφωνικών κλήσεων από το Gmail, αν και σε μεγάλο βαθμό αυτό ήταν περιορισμένο στην αγορά των ΗΠΑ. Από σήμερα η συγκεκριμένη υπηρεσία επεκτείνεται περαιτέρω, με υποστήριξη για 38 γλώσσες (μεταξύ αυτών και η χώρα μας) και χρέωση σε 4 νομίσματα.

Η πληρωμή μπορεί να γίνει πλέον σε Ευρώ, Αγγλικές λίρες, δολάρια Καναδά ή δολάρια ΗΠΑ και ανοίγει τη δυνατότητα χρησιμοποίησης του Gmail για φθηνές διεθνείς κλήσεις σε πολύ περισσότερους ανθρώπους από ό, τι πριν.

Αν χρησιμοποιείτε το Gmail σε μια από τις 38 γλώσσες που υποστηρίζονται, σύμφωνα με την εταιρεία η υπηρεσία αυτή θα προστεθεί στο λογαριασμό σας τις επόμενες τέσσερις ημέρες.

Το κόστος είναι ιδιαίτερα χαμηλό ενώ οι κλήσεις σταθερών τηλεφώνων για Ελλάδα τιμώνται στα 0,02 € και για τα κινητά στα 0,11 €. Περισσότερες πληροφορίες για τις χρεώσεις μπορούν να βρουν οι χρήστες εδώ.

Οι κλήσεις στο εσωτερικό και μεταξύ ΗΠΑ και Καναδά θα συνεχίσουν να είναι δωρεάν για το υπόλοιπο του 2011, αν και θα πρέπει να πληρώσετε για να καλέσετε αυτές τις χώρες από το εξωτερικό.

Το μόνο που χρειάζεται ο χρήστης για την υπηρεσία είναι η προσθήκη ενός εργαλείου φωνητικής συνομιλίας και συνομιλίας βίντεο όπου μπορεί να το βρει εδω.
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια: