Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Παρασκευή 12 Αυγούστου 2011

Η καθημερινότητα της Lady Gaga


Θεωρείται από τους πλέον διάσημους φωτογράφους. Ακολούθησε τη Lady Gaga σε κάθε της βήμα για δέκα μήνες και αποτύπωσε την καθημερινότητά της σ ένα φωτογραφικό άλμπουμ με 350 ασπρόμαυρες φωτογραφίες που θα κυκλοφορήσει στις 22 Νοεμβρίου.
Ο φωτογραφικός φακός του Τέρι Ρίτσαρντσον ακολουθούσε τη Lady Gaga σε κάθε της βήμα επί δέκα μήνες. Με αποτέλεσμα τα 350 ασπρόμαυρα καρέ, που θα κοσμήσουν τις σελίδες ενός λευκώματος για την ποπ σταρ, να είναι ιδιαίτερα αποκαλυπτικά. Καθώς την έχει φωτογραφίσει στην μπανιέρα να παίζει με τις σαπουνάδες έως και τη στιγμή που βουρτσίζει τα δόντια της το πρωί. «Πολλές από τις φωτογραφίες είναι γελοίες. Δεν έκρυψα τίποτα από τον Τέρι. Ηταν μαζί μου κάθε λεπτό» λέει η Lady Gaga. Η ίδια θα γράψει τον πρόλογο του βιβλίου που κυκλοφορεί στις 22 Νοεμβρίου. Ο αμερικανός φωτογράφος απαθανάτισε την 25χρονη εκκεντρική τραγουδίστρια κατά τη διάρκεια της περιοδείας της «Monster Ball» αλλά και στο στούντιο την περίοδο που ηχογραφούσε το άλμπουμ «Born this way».....

www.mychannel.gr

Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια: