Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Πέμπτη 4 Αυγούστου 2011

Η νέα... «ροζ» καριέρα της πρώην του Maradonna (Video)

Μετά την Paris, την Pamela και την δική μας Τζούλια, η Αργεντίνα μοντέλο, ηθοποιός και τηλεπαρουσιάστρια κυκλοφόρησε πρόσφατα το δικό της «πόνημα» πάνω στον ερωτικό κινηματογράφο.
 
Η  30 σήμερα Silvina άρχισε την καριέρα της με την συμμετοχή της στο Αργεντίνικο Big Brother 2. Μόλις βγήκε από το παιχνίδι, εκμεταλλεύτηκε την αναγνωρισημότητα της και – σε συνδυασμό με αρκετές πλαστικές- έγινε η νέα celebrity της χώρας. Τότε η μικρή Silvina, πέρασε στην Αμερική για να κυνηγήσει το όνειρό της. 
 
Με γυμνές φωτογραφήσεις στο Αμερικάνικο και αργεντίνικο Maxim και στην συνέχεια με την μακροχρόνια σχέση της με τον Maradonna, έγινε γνωστή στα πέρατα του ισπανόφωνου – και όχι μόνο – αντρικού πληθυσμού. 
 
Πριν λίγες μέρες, η sexy Λατίνα κυκλοφόρησε το δικό της sex tape όπου- με φόντο αμπελώνες- πίνει ένα μπουκάλι κρασί (στο στιλ Τζούλια-σαμπάνια), γδύνεται και προσκαλεί τον παρτενέρ της για... τα λοιπά και τα λοιπά και τα λοιπά . Κρίνοντας από τις φωτογραφήσεις της , σίγουρα δεν θα έχει κανένα λόγο να ανησυχεί για το πως γράφει στην κάμερα! Πηγή: real

Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια: