Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Τετάρτη 24 Αυγούστου 2011

Λιάγκας -Σκορδά με ΠΟΛΛΕΣ αλλαγές στο "Πρωϊνό mou'

Μπορεί το λαμπερό ζευγάρι της πρωινής ζώνης Γιώργος Λιάγκας και Φαίη Σκορδά να γύρισε από τις διακοπές του και να καταστρώνει τα πρώτα σχέδια για τη νέα τηλεοπτική σεζόν, εκείνο ωστόσο που το απασχολεί ιδιαίτερα είναι ποιος θα αναλάβει το «πηδάλιο» της εκπομπής. Ολες αυτές τις μέρες οι δυο τους αναζητούν αρχισυντάκτη για την εκπομπή τους.

Μόλις έπεσε η αυλαία και τελείωσε η σεζόν έληξε και η συνεργασία του πρωινού με τον Γιάννη Καφάτο. Το ζευγάρι έβαλε πλώρη για τα ελληνικά νησιά αφού μετά από έναν κουραστικό χειμώνα είχε ανάγκη από ξεκούραση, αλλά και οικογενειακές στιγμές με τον μονάκριβο γιο του. Αυτές άλλωστε ήταν οι πρώτες οικογενειακές διακοπές με τον μικρό τους πρίγκιπα και δεν ήθελαν με τίποτα να μείνουν στην Αθήνα. Ετσι αφού τελείωσαν με τις υποχρεώσεις τους Γιώργος Λιάγκας και Φαίη Σκορδά σάλπαραν με το σκάφος τους με πρώτη στάση τον Αργοσαρωνικό. Ομως όσο καιρό ήταν μακριά από το πλατό, ένα μέρος του μυαλού τους ήταν απασχολημένο με το νέο πρόγραμμα.

Μπορεί πέρσι να τερμάτισαν πρώτοι με διαφορά και να κέρδισαν την προτίμηση του κοινού, όμως για τη νέα σεζόν πρέπει να κερδίσουν και πάλι την εμπιστοσύνη του κόσμου και την αγάπη του. Εκτός από τη μαγειρική που, όπως όλα δείχνουν, θα την αναλάβει εξ ολοκλήρου ο master chef Ακης Πετρετζίκης, η θέση του αρχισυντάκτη είναι το επόμενο θέμα. Και εκεί είναι πολλά τα ονόματα που έχουν πέσει στο τραπέζι των συζητήσεων. Ανάμεσα σε αυτά η Μαίρη Παλιαλέξη που έχει μεγάλη πορεία σε αυτό το πόστο και μέχρι πρότινος ήταν στη θέση του αρχισυντάκτη στο «Κους κους το μεσημέρι» στον Alpha. Εκτός από πολύ καλή στη δουλειά της, έχει και φιλικές σχέσεις με το ζευγάρι, οπότε ήταν και πιο εύκολο να βρουν τους κώδικες για να επικοινωνούν από το control.

Ενα άλλο όνομα που έπεσε είναι αυτό της Αγγελικής Γιαννακοπούλου που, εκτός από προϋπηρεσία στον «Ομορφο κόσμο», είχε και την αρχισυνταξία και στο «Just the 2 of us», οπότε οι υπεύθυνοι ξέρουν τη δουλειά της. Το ποιος τελικά θα αναλάβει το «σκάφος» του πρωινού θα αποφασιστεί τις επόμενες μέρες, οπότε και θα ξεκινήσουν οι συζητήσεις επίσημα πλέον με τους προτεινόμενους. Αλλωστε οι εκπομπές θα ξεκινήσουν Οκτώβριο, οπότε υπάρχει αρκετός χρόνος προετοιμασίας.


ΤΕΡΙΑΝΝΑ ΠΑΠΠΑ/ ESPRESSO

Δεν υπάρχουν σχόλια: