Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Τρίτη 16 Αυγούστου 2011

Έρχονται oι Pulp στο Terra Vibe Park

Jarvis CockerImage via Wikipedia
Cover of "We Love Life"Cover of We Love LifeΜετά από οκτώ χρόνια μουσικής απραξίας, ένα από τα πιο αγαπημένα αγγλικά συγκροτήματα, οι Pulp, επιστρέφει στην Αθήνα για μία και μοναδική συναυλία, στο Τέρα Βάιμπ Παρκ, το Σάββατο 20 Αυγούστου.

Οι Pulp, μετά από σχετική ανακοίνωση για την επανένωση του συγκροτήματος, αποφάσισαν να πραγματοποιήσουν μία σειρά από λάιβ εμφανίσεις, στις οποίες θα συμμετέχουν όλα τα αυθεντικά μέλη του γκρουπ (Nick Banks, Jarvis Cocker, Candida Doyle, Steve Mackey, Russell Senior και Mark Webber) και θα παίξουν κομμάτια από όλες τις περιόδους της καριέρας τους.

Το συγκρότημα δημιουργήθηκε στο Sheffield, το 1978, με αρχικά μέλη τους Jarvis Cocker, Russell Senior, Candida Doyle, Mark Webber, Steve Mackey και Nick Banks, αλλά ουσιαστικά η αναγνώριση γι’ αυτούς ήρθε στα μέσα της δεκαετίας του ’90 με τα κορυφαία άλμπουμ «His 'n' Hers» το 1994 και το «Different Class» το 1995, το οποίο μάλιστα «σκαρφάλωσε» στο νούμερο ένα των αγγλικών τσαρτς, με κομμάτια - σταθμούς όπως τα «Common People» και «Sorted for E's & Wizz».

Το μουσικό τους στυλ, εκείνη την περίοδο, είχε αρκετές επιρροές από τη ντίσκο και το ποπ- ροκ,
ενώ ο Jarvis Cocker και η παρέα του θεωρούνται οι πρωτοπόροι της Britpop μουσικής σκηνής. Μετά από τρία χρόνια «σιωπής» κυκλοφορούν το This is Hardcore, το οποίο επίσης φτάνει στην κορυφή των βρετανικών τσαρτ. Το τελευταίο άλμπουμ, πριν τη διάλυσή τους, είναι το We Love Life το 2001, το οποίο έφτασε μέχρι το νούμερο 6 στα βρετανικά τσαρτ. Το συγκρότημα, μέχρι την διάλυσή του το 2003, πούλησε παραπάνω από δέκα εκατομμύρια δίσκους παγκοσμίως.

Τα εισιτήρια για τη συναυλία προπωλούνται στο Ticket House (Πανεπιστημίου 42) στην Αθήνα και στη Music Land (Μητροπόλεως 102) στη Θεσσαλονίκη και κοστίζουν 38 ευρώ, ενώ τα vip εισιτήρια κοστίζουν 50 ευρώ.
www.kathimerini.gr με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια: