Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Δευτέρα 15 Αυγούστου 2011

VIDEO: Γέννησε η ηθοποιός Jessica Alba!!

Jessica Alba in Declare Yourself Inauguration ...Image via WikipediaΈνα πανέμορφο υγιέστατο κοριτσάκι έφερε στον κόσμο, το Σάββατο 13 Αυγούστου, η ηθοποιός Jessica Alba καρπό του έρωτά της με τον κινηματογραφικό παραγωγό Cash Warren.

Η νεογέννητη Haven Garner Warren, που έχει κλέψει τις καρδιές των γονιών της, ήρθε να ολοκληρώσει την οικογενειακή ευτυχία του ζευγαριού που έχει ήδη μια μεγαλύτερη κόρη!

Η πανέμορφη ηθοποιός, που γνώρισε για δεύτερη φορά της χαρά της μητρότητας, ανακοίνωσε τα ευχάριστα νέα την Κυριακή μέσω της προσωπικής της σελίδας στο Facebook!

«Γεια σε όλους. Ελπίζω να απολαμβάνετε αυτό το Σαββατοκύριακο»! Εγώ και ο σύζυγός μου Cash Warren είμαστε τόσο ενθουσιασμένοι από τη γέννηση της δεύτερης κόρης μας! Γεννήθηκε το Σάββατο, με βάρος 3,2 κιλά και ύψος 48 εκατοστά. Είναι υγιής και χαρούμενη. Η μεγαλύτερη αδελφή της Honor Marie είναι ιδιαίτερα χαρούμενη από τον ερχομό του νέου μέλους της οικογένειάς μας. Σας ευχαριστώ για την υποστήριξή σας κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης μου. Σημαίνει πολλά για μένα.».

Η ηθοποιός είχε ανακοινώσει το Φεβρουάριο του 2011 τα νέα της δεύτερης εγκυμοσύνης της πάλι μέσα από την επίσημη σελίδα της στο Facebook

H Jessica Alba και o κινηματογραφικός παραγωγός Cash Warren, που είναι γιος του ηθοποιού Michael Warren, έχουν ήδη μια, την Honor Marie. Το ζευγάρι είναι παντρεμένο από το 2008, λίγο πριν από τη γέννηση της μικρής Honor.

Η ηθοποιός βρέθηκε την προηγούμενη εβδομάδα στο πλατό της εκπομπής του Jimmy Kimmel όπου συμμετείχε σε ένα αστείο video ανώδυνου τοκετού!

 
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια: