Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Παρασκευή 19 Αυγούστου 2011

Wall Street Journal: Σε ύφεση η ελληνική οικονομία και το 2012

Mε σημερινό της δημοσίευμα, αναφέρει ότι η Ελλάδα κινδυνεύει να παραμείνει σε ύφεση και το 2012, αφού σύμφωνα με τις προβλέψεις των ανταποκριτών της εφημερίδας στην Αθήνα αναλυτές δεν συμμερίζονται τις προβλέψεις για ανάκαμψη της οικονομίας το 2012 και περαιτέρω υποχώρηση του δημοσιονομικού ελλείμματος και εκτιμούν πως η χώρα θα παρουσιάσει αρνητική ανάπτυξη και το επόμενο έτος.

Όπως σημειώνεται στο δημοσίευμα, αναλυτές θεωρούν πως η ελληνική οικονομία θα συρρικνωθεί κατά 2% ή περισσότερο το 2012, μετά από συρρίκνωση 4,5% το 2010 και μια αναμενόμενη κάμψη 3,9% φέτος.

Συγκεκριμένα στο δημοσίευμα αναφέρεται ότι “Η επιδείνωση των προβλέψεων θα μπορούσε να επικεντρώσει εκ νέου την προσοχή της αγοράς στην Ελλάδα”, ενώ προσθέτει πως μια μεγαλύτερη ύφεση θα πλήξει τις προσπάθειες της Ελλάδας για την μείωση του ελλείμματος, ενώ και ο λόγος του χρέους ως ποσοστό του ΑΕΠ θα επιδεινωθεί περαιτέρω.

Δεν υπάρχουν σχόλια: