Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Πέμπτη 15 Σεπτεμβρίου 2011

Πρωτάθλημα με 14 ομάδες!

Σύμφωνα μα τα όσα διέρρευσαν από την συνάντηση της Superleague – ΕΠΟ – ΓΓΑ το ενδεχόμενο να διεξαχθεί τελικά το πρωτάθλημα με 14 ομάδες φαντάζει ως το πιθανότερο ενδεχόμενο με βάση τα υπάρχοντα δεδομένα.

Την συνάντηση που πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Τετάρτης (14/09) ζήτησε η Λίγκα και παρίστατο σε αυτή ο πρόεδρος του συνεταιρισμού, Απόστολος Παπουτσάκης, ο εκτελεστικός διευθυντής Πατρίκ Κομνηνός, ο πρόεδρος της ΕΠΟ, Σοφοκλής Πιλάβιος και ο οικοδεσπότης, Παναιγιώτης Μπιτσαξής.

Η Λίγκα φέρεται να ζήτησε την τροποποίηση του Πειθαρχικού Κώδικα προς την κατεύθυνση της μείωσης των προστίμων για «πταίσματα», όπως το άναμμα πυρσών και τα χαρτάκια, χωρίς ωστόσο να πάρει διαβεβαίωση πως θα γίνει κάτι τέτοιο.

Μολονότι επίσημες ανακοινώσεις δεν υπήρξαν, θα πρέπει κανείς να θεωρήσει δεδομένο πως η κουβέντα των τεσσάρων ανδρών επικεντρώθηκε γύρω από το χάος που έχει προκληθεί στο επαγγελματικό ποδόσφαιρο και εξετάστηκαν όλες οι πιθανές λύσεις.

Φαίνεται πως παρότι υπήρξε άιτημα προς την κυβέρνηση όπως οι διαδικασίες επισπευτούν, δεν είναι καθόλου απίθανο να μην εξετάσουν ούτε την Πέμπτη (15/09) οι φάκελοι των ομάδων, ενώ το ενδεχόμενο να γίνουν δεκτοί οι νέοι φάκελοι που κατέθεσαν ο Ολ. Βόλου και η Καβάλα είναι εξαιρετικά μικρό. Πιθανότερο μοιάζει πλέον το φετινό πρωτάθλημα να συνεχιστεί και να ολοκληρωθεί με 14 ομάδες!

exedrasports.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: