Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Παρασκευή 9 Σεπτεμβρίου 2011

Προφυλακίστηκε ο 24χρονος για τη δολοφονία στην Κρήτη

Προσωρινά κρατούμενος κρίθηκε με ομόφωνη απόφαση, ανακριτή και εισαγγελέα, ο 24χρονος που φέρεται ως ένας από τους δυο φυσικούς αυτουργούς της δολοφονίας του άτυχου 21χρoνου Γιάννη Ρουσάκη, μετά την μαραθώνια απολογία του στην ανακρίτρια Ηρακλείου.

Ο ίδιος επανέλαβε αυτό που αρχικά είχε ισχυρισθεί κατά την προσαγωγή του στον εισαγγελέα ότι μετείχε στα επεισόδια αλλά δεν ήταν εκείνος που σκότωσε τον Ρουσάκη. Ο 24χρoνος ισχυρίσθηκε επίσης ότι τραυμάτισε άλλο άτομο με μαχαίρι στο πόδι.

Οι συνήγοροι υπεράσπισης, ανέφεραν ότι παρέδωσαν τα ρούχα που φορούσε ο 24χρονος το βράδυ της Κυριακής για να γίνει εξέταση DNA.

Στο μεταξύ η ιατροδικαστική εξέταση που διενήργησε ο καθηγητής ιατροδικαστικής, Μανώλης Μιχαλοδημητράκης, στο πτώμα του άτυχου Ρουσάκη, έδειξε ότι ένα μαχαίρι ήταν που αυτό τελικά που έπληξε τον 21χρονο . Σύμφωνα με την έκθεση επρόκειτο για ένα μονόστομο μαχαίρι, με λάμα πάχους 2 χιλιοστών, με το οποίο επλήγη δύο φορές ο Ρουσάκης.

Δεν υπάρχουν σχόλια: