Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Δευτέρα 12 Σεπτεμβρίου 2011

Σφοδρή επίθεση κατά Βαρδινογιάννη και 5 όροι Βγενόπουλου για τον Παναθηναϊκό

Ευθεία επίθεση εξαπέλυσε ο Ανδρέας Βγενόπουλος κατά του Γιάννη Βαρδινογιάννη, τον οποίο δεν θεωρεί, όπως είπε, «μέλος της λεβέντικης οικογένειας Βαρδινογιάννη». Σε συνέντευξη Τύπου ο εμπνευστής και υπέρμαχος της πολυμετοχικότητας στον Παναθηναϊκό άφησε σοβαρές αιχμές κατά του «Τζίγκερ», από τον οποίο ζητά να λογοδοτήσει για τα 10,5 εκατομμύρια ευρώ που χρεώθηκε η ΠΑΕ για το γήπεδο του Βοτανικού. Αυτός είναι ένας από τους πέντε όρους του «Mr MIG» για να συμμετάσχει σε αύξηση μετοχικού κεφαλαίου, ύψους 15 εκατομμυρίων ευρώ, την οποία ο ίδιος απαίτησε το πρωί με εξώδικο.
Στο μεγαλύτερο μέρος της δίωρης συνέντευξης Τύπου, ο κ.Βγενόπουλος άφηνε αιχμές για τη διοίκηση και τις επιλογές του Γιάννη Βαρδινογιάννη και μεταξύ άλλων είπε: "Αυτό είναι το πρόβλημα με τη βασιλεία. Τους λεβέντες Κρητικούς Βαρδή, Θόδωρο και Γιώργο Βαρδινογιάννη να τους διαδέχεται ο Τζίγκερ". Κατηγόρησε συγκεκριμένα τον κάτοχο του πλειοψηφικού πακέτου της ΠΑΕ για τρείς συγκεκριμένους λόγους.

Πρώτον, άφησε αιχμές κατά του Γιάννη Βαρδινογιάννη και τον Βαγγέλη Σαμαρά, πληρεξούσιο της ΠΑΕ για το θέμα του γηπέδου. Υποστήριξε ότι η ΠΑΕ χρεώθηκε με 10,5 εκατομμύρια ευρώ για το έργο και παρουσιάστηκαν μόνο μακέτες μέχρι να εξαντληθεί το κεφάλαιο, τη στιγμή που το νέο γήπεδο της Λάρισας κόστισε συνολικά 26 εκατομμύρια.
Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια: