Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Τετάρτη 21 Σεπτεμβρίου 2011

Την ζωή του κόντεψε να χάσει ένας 8χρονος στο Ρέθυμνο

Ανάστατη είναι η τοπική κοινωνία στα Ανώγεια του Ρεθύμνου Κρήτης, ύστερα από το φρικτό ατύχημα ενός 8χρονου αγοριού στην κεντρική πλατεία του χωριού.

Το παιδάκι διέφυγε της προσοχής των γονέων του, βρήκε το αεροβόλο όπλο του πατέρα του, που κατείχε παράνομα και στη συνέχεια βγήκε έξω από το σπίτι.

Καθώς καθόταν στην πλατεία και το περιεργαζόταν, το όπλο εκπυρσοκρότησε και η μεταλλική βολίδα καρφώθηκε στον λαιμό του άτυχου αγοριού στην δεξιά τραχηλική χώρα, δίπλα ακριβώς από την καρωτίδα.

Το παιδάκι μεταφέρθηκε εσπευσμένα, αρχικά στο Κέντρο Υγείας του χωριού και από εκεί στο «Βενιζέλειο» Νοσοκομείο όπου υπεβλήθη σε πολύ λεπτή χειρουργική επέμβαση.

Ευτυχώς, όλα πήγαν καλά και πλέον το 8χρονο αγοράκι νοσηλεύεται εκτός κινδύνου. Προανάκριση διενεργεί το τοπικό Αστυνομικό Τμήμα, ενώ θα σχηματιστεί δικογραφία σε βάρος του πατέρα του μικρού παιδιού.

prionokordela.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: