Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Σάββατο 10 Σεπτεμβρίου 2011

Τέλος η Σίσσυ Χρηστίδου από τον Alpha



«Μες στην καλή χαρά» μόνο δεν λες ότι είναι η Σίσσυ Χρηστίδου από χθες το μεσημέρι. Δυσοίωνα ήταν τα πράγματα μετά τη συνάντηση της παρουσιάστριας με τους Γερμανούς στον Alpha. Σύμφωνα με πληροφορίες μέσα από το κανάλι της Κάντζας ο λόγος διαφωνίας της Σίσσυς με τους ιθύνοντες ήταν αρχικά η μείωση μισθού κατά 30% και έπειτα η μειωμένη διάρκεια της σύμβασή της. Κάτι το οποίο η παρουσιάστρια –εν πρώτοις- δεν δέχτηκε και λέμε εν πρώτοις γιατί μετά και να ήθελε να το ξανασκεφτεί δεν υπήρχε η ευκαιρία… «το πουλάκι είχε πετάξει»!

Εδώ, βέβαια, πρέπει να σημειώσουμε πως η μείωση δεν έγινε μόνο στη Σίσσυ αλλά σε όλους τους βασικούς παρουσιαστές της εκπομπής οι οποίοι όμως δεν έφεραν αντίρρηση.

Τώρα, λοιπόν, η Σίσσυ ψάχνει τηλεοπτική στέγη…! Μετά τις άκαρπες συζητήσεις της με το Star σειρά έχει το κανάλι του Αμαρουσίου. Σύμφωνα με πληροφορίες, από τον ΑΝΤ1 δείχνουν έντονο ενδιαφέρον για την κοκκινομάλλα παρουσιάστρια χωρίς όμως αυτό να σημαίνει ότι είναι η μοναδική που «παίζει» μπάλα για την θέση στο νέο πρωινό του καναλιού.

Η Σίσσυ Χρηστίδου πρέπει να καταφέρει με το ταλέντο της και την εμπειρία της να «εκτοπίσει» δυο δυνατές αντιπάλους, τη Νάντια Μπουλέ και τη Μαίρη Συνατσάκη. Και μπορεί η τελευταία να ακούγεται ότι θα βρεθεί στο Mega αλλά η Μαίρη Συνατσάκη δεν έχει ακόμη υπογράψει απλώς κάνει κάποια δοκιμαστικά για το «Master Chef» φλερτάροντας παράλληλα και με τον ΑΝΤ1. Για να δούμε τελικά η Σίσσυ… θα τα καταφέρει;

Όσο για το «Μες στην καλή χαρά» μετά τις τελευταίες εξελίξεις η Ναταλία Γερμανού «τρέχει και δεν φτάνει». Η ομάδα του Σαββατοκύριακου σε λιγότερο από ένα μήνα βγαίνει στον αέρα και πρέπει να βρεθούν αντικαταστάτες. Σύμφωνα με πληροφορίες του gossip-tv.gr, στην παρέα της εκπομπής θα προστεθούν ακόμη δυο νέα πρόσωπα τα οποία θα δώσουν έναν άλλο αέρα στα Σαββατοκύριακα μας. Ήδη υπάρχουν δυο υποψήφιοι – υποψήφιες για τη θέση της Σίσσυς, αφού η παρέα μπορεί ακόμη και να μεγαλώσει. Τα πρώτα ονόματα που ακούγονται για να βρεθούν στο πλατό του Alpha ταιριάζουν απόλυτα στην ανανεωμένη και φρέσκια εκπομπή που ετοιμάζεται και πιστέψτε μας είναι σίγουρα «Μες στην καλή χαρά». Οι αποκαλύψεις οσονούπω…!
gossip-tv.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: