Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Σάββατο 3 Σεπτεμβρίου 2011

Επιστρέφουν οι «Στάβλοι της Εριέτας Ζαΐμη»

Επανέρχονται στο πρόγραμμα οι Στάβλοι της Εριέτας Ζαΐμη από την επόμενη βδομάδα, με τον ΑΝΤ1 να είναι σίγουρος ότι θα έχουν τηλεθέαση για άλλη μια φορά.

Ξέρει καλά πλέον ο ΑΝΤ1 πως κάποια προγράμματά του δεν τα βαριέται ποτέ ο κόσμος και εννοείται μέσα σε αυτά είναι και η κωμωδία των Ρήγα-Αποστόλου. Έτσι, μιας και τελειώνουν τα Εγκλήματα στις 13 Σεπτεμβρίου, θα ξεκινήσουν από τις 14 οι Στάβλοι, στις 19.00.

Το "Οι Στάβλοι της Εριέτας Ζαΐμη" είναι μία ελληνική κωμική-σατιρική σειρά που προβλήθηκε για πρώτη φορά από τον Οκτώβριο του 2002 έως τον Φεβρουάριο του 2004 από τον τηλεοπτικό σταθμό ΑΝΤ1. Το σενάριό της έχει γραφεί από τους Αλέξανδρο Ρήγα και Δημήτρη Αποστόλου και είναι η μοναδική σειρά τους που έχει μέχρι σήμερα προβληθεί από τον ΑΝΤ1.

Πρόειται για ένα πρώτυπο σωφρονιστικό κατάστημα, ιδέα του γοητευτικού ψυχολόγου Νίκου Σεργιανόπουλου (Μήτσος Παυλάτος), ο οποίος επέλεξε για διευθύντρια τη ...σατανική Μίρκα Παπακωνσταντίνου (Ρωξάνη Ντάνου - Κουλουμπή), γνωστή από τις «απάνθρωπες» μεθόδους διοίκησης στο σύνολο των ελληνικών φυλακών.

Οι είκοσι ...κρατούμενες πρωταγωνίστριες, ανάμεσά τους οι Χρυσούλα Διαβάτη, Φαίη Κοκκινοπούλου, Πηνελόπη Πιτσούλη, Μαρία Κανελλοπούλου, Μαρία Λεκάκη, Μαρία Φιλίππου, Βέτα Μπετίνη, Σάρα Γανωτή κ.ά., μαζί με αρκετές άλλες συγκρατούμενες άρχισαν τα πανηγύρια στο εντευκτήριο της φυλακής, όταν ο Μήτσος Παυλάτος πρότεινε αντί για το απαίσιο σπανακόρυζο να φάνε πίτσες: «Μπράβο προεδράρα», «Πίτσα, αγάπη μου», «Δώσε και σε μένα πριμ», «Παυλάτο, Θεέ ...πάρε την ΠΑΕ», άρχισαν να φωνάζουν όλες μαζί.

Δεν υπάρχουν σχόλια: