Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Πέμπτη 1 Σεπτεμβρίου 2011

Σαμαράς:"Ο Έλληνας άνεργος πλήττεται περισσότερο από την κρίση"

Για το τεράστιο πρόβλημα της ανεργίας που μαστίζει κυρίως τους νέους, ενημερώθηκε ο Αντώνης Σαμαράς, ο οποίος επισκέφτηκε το πρωί τα γραφεία του Οργανισμού στον Άλιμο.

Σε δηλώσεις του, ο πρόεδρος της ΝΔ τόνισε πως σε μια εποχή σκληρής ανεργίας ο ΟΑΕΔ καλείται να εξαντλήσει κάθε δυνατότητα που έχει για τη στήριξη στον Έλληνα άνεργο και ειδικά στους νέους αλλά και σε εκείνους που λόγω της τραγικής κρίσης βγαίνουν στην ανεργία λίγο πριν τη σύνταξη.

Απαιτούμε από τον ΟΑΕΔ μετρήσιμα αποτελέσματα και μηδέν καθυστερήσεις, τόνισε ο κ. Σαμαράς, επισημαίνοντας πως ο Έλληνας άνεργος είναι αυτός που πλήττεται περισσότερο από την κρίση.
Τον Αντώνη Σαμαρά συνόδευσαν ο αρμόδιος τομεάρχης Νίκος Νικολόπουλος και ο γραμματέας της ΝΔ Ανδρέας Λυκουρέντζος.

Σχόλιο της Δημοκρατικής Αριστεράς για την επίσκεψη του κ. Σαμαρά στον ΟΑΕΔ

Ο κ. Σαμαράς κατά την επίσκεψή του στον ΟΑΕΔ ζήτησε ορθώς μετρήσιμα αποτελέσματα στην αντιμετώπιση της ανεργίας. Oφείλει, ωστόσο, κάποια στιγμή να απαντήσει με ειλικρίνεια τι έπραξε για το μεγάλο πρόβλημα της ανεργίας η κυβέρνηση της ΝΔ. Οι πολίτες γνωρίζουν τα καταστροφικά αποτελέσματα της διακυβέρνησης Καραμανλή.

Δεν υπάρχουν σχόλια: