Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Τρίτη 13 Σεπτεμβρίου 2011

Ποιά Ελληνίδα παρουσιάστρια έδωσε συνέντευξη από... την τουαλέτα;


Επώνυμους να ανοίγουν το σπίτι τους και να δίνουν συνεντεύξεις έχουμε δει. Να δίνουν συνέντευξη από καφετέρια, εστιατόριο ή studio έχουμε δει... Αλλά κάποια παρουσιάστρια πρωτοτύπησε: έδωσε συνέντευξη μέσα από την τουαλέτα!!!

Πρωταγωνίστρια του ανατρεπτικού περιστατικού είναι η Λυδία Παπαϊωάννου, η οποία αποκάλυψε το πού βρισκόταν χωρίς φόβο και πάθος!
Η Λυδία μιλούσε τηλεφωνικά στην εκπομπή της Μαρίας Μπακετώρου στο «Τηλεάστυ». Παλιές γνώριμες από το «Just The 2 Of Us», όπου η πρώτη ήταν κριτής και η δεύτερη διαγωνιζόμενη, οι δύο γυναίκες είπαν τα νέα τους, εστιάζοντας στα επαγγελματικά.

Σε κάποια φάση η Μαρία δεν άκουγε καλά την Λυδία, οπότε έσπευσε να ρίξει το φταίξιμο στηντηλεφωνική γραμμή που δεν ήταν καλή.

Εκεί όμως ήρθε η «κεραμίδα»: η Λυδία αποκάλυψε ότι είχε χωθεί στην... τουαλέτα για να δώσει την συνέντευξη!

Μην πάει το μυαλό σας σε τίποτα περίεργο - απλά η παρουσιάστρια ήθελε ησυχία για να μιλήσει και γύρω της είχε πολύ κόσμο... Άγνωστο, πάντως, παραμένει αν στο τέλος της τηλεφωνικής συνέντευξης η Λυδία... τράβηξε το καζανάκι!

STAR.GR

Δεν υπάρχουν σχόλια: