Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Τρίτη 13 Σεπτεμβρίου 2011

Η Μις Ανγκόλα είναι η νέα Μις Υφήλιος! - "Πάτωσε" η Παπαγεωργίου

Η Μις Ανγκόλα στέφθηκε η νέα Μις Υφήλιος, κερδίζοντας 88 συνυποψήφιές της, στο διαγωνισμό ομορφιάς που πραγματοποιήθηκε στο Σάο Πάολο της Βραζιλίας.

Η δική μας, Ηλιάνα Παπαγεωργίου, που την πλάσαραν ότι θα πάει πολύ ψηλά, δεν κατάφερε να βγει ούτε καν στην 16αδα...

Η Leila Lopes, αν και δεν ήταν στα φαβορί, άρχισε να παίρνει πολλούς πόντους από τη στιγμή που βγήκε στην πρώτη πεντάδα του διαγωνισμού ομορφιάς. Φαίνεται πως αυτό που έκανε τους κριτές να της δώσουν το στέμμα, ήταν η αυτοπεποίθησή της, αφού η απάντηση που έδωσε στην ερώτηση τι θα άλλαζε στην εξωτερική της εμφάνιση, αν είχε τη δυνατότητα, ήταν απολύτως τίποτα!


"Μου αρέσει ο εαυτός μου και διαθέτω εσωτερική ομορφιά που βγαίνει στο πρόσωπό μου", απάντησε η 25χρονη Leila και κέρδισε το στέμμα! Πρώτη αναπληρωματική βγήκε η Μις Ουκρανία και δεύτερη η Μις Βραζιλία που αναμενόταν άλλωστε, αφού ο διαγωνισμός γινόταν στη χώρα της.

Την έκπληξη έκαναν η Μις Φιλιππίνες και η Μις Κίνα, που κατάφεραν να πάρουν την τρίτη και  τέταρτη θέση αντίστοιχα. Στην πρώτη δεκάδα ήταν επίσης η Αυστραλία, η Κόστα Ρίκα, η Γαλλία, η Πορτογαλία και ο Παναμάς. Η Ηλιάνα μπορεί να μην κατάφερε να κερδίσει κάποιο τίτλο, αλλά στάθηκε επάξια δίπλα σε όλες τις άλλες υποψήφιες και διασκέδασε πολύ αυτήν την όμορφη εμπειρία.
ΠΗΓΗ  ΝΟΟΖ

Δεν υπάρχουν σχόλια: