Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Τετάρτη 21 Σεπτεμβρίου 2011

Σοβαρά προβλήματα από τις βροχοπτώσεις σε Δυτική και Βόρεια Ελλάδα

Storm Clouds in OKC 6/17/2006Image by Paul L McCord Jr via FlickrΣοβαρά προβλήματα έχουν προκαλέσει οι έντονες βροχοπτώσεις στο μεγαλύτερο τμήμα της Δυτικής και Βόρειας Ελλάδας.

Ειδικότερα, διακόπηκε η κυκλοφορία στην Εγνατία Οδό στην έξοδο της Θεσσαλονίκης προς Καβάλα στο ύψος του Δερβενίου και η κίνηση γίνεται μέσω της εθνικής Θεσσαλονίκης - Σερρών. Επίσης διακόπηκε η κυκλοφορία στην επαρχιακή οδό Ρεντίνας Λαγκαδά στο ύψος του ρέματος Μοδίου λόγω συσσώρευσης υδάτων και πτώσης δέντρων.

Κλιμάκια της Πυροσβεστικής πραγματοποιούν αντλήσεις υδάτων. Τετρακόσιες πενήντα κλήσεις για παροχή βοήθειας δέχθηκε η πυροσβεστική το τελευταίο 12ωρο:

• Στην Καλαμάτα, 200 κλήσεις για αντλήσεις υδάτων και 2 κοπές δέντρων,
• Στην Έδεσσα, 150 κλήσεις για αντλήσεις υδάτων,
• Στη Βέροια, 42 κλήσεις για αντλήσεις υδάτων,
• Στη Νάουσα, 42 κλήσεις για αντλήσεις υδάτων,

• Στην Αριδαία, 13 κλήσεις για αντλήσεις υδάτων.
Για επικίνδυνα καιρικά φαινόμενα την Τετάρτη προειδοποιεί η Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας.

Στο μεταξύ, την Τρίτη ένας 60χρονος Γάλλος έχασε τη ζωή του στο Βλυχό της Λευκάδας από μπουρίνι, ενώ σοβαρές ζημιές προκλήθηκαν σε σκάφη.
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια: