Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Κυριακή 25 Σεπτεμβρίου 2011

Τραγωδία με συντριβή αεροπλάνου στο Νεπάλ

Δεκαεννέα άτομα είναι ο τραγικός απολογισμός της συντριβής ενός μικρού αεροπλάνου στο Νεπάλ που έκανε το  γύρο των Ιμαλάϊων μεταφέροντας ξένους τουρίστες.

Πρόκειται για αεροπλάνο της εταιρίας Budha Air με 3 μέλη πληρώματος, 10 Ινδούς τουρίστες, 1 Νεπαλέζο και 5 ξένους τουρίστες.

Σύμφωνα με την αστυνομία και αξιωματούχους του αεροδρομίου του Κατμαντού, το αεροπλάνο συνετρίβη σε λόφο στο Γκονταβάρι, σε απόσταση 10 χιλιομέτρων από το Κατμαντού, ενώ στην περιοχή επικρατούσαν κακές καιρικές συνθήκες, με βροχοπτώσεις και ομίχλη, δήλωσε ο εκπρόσωπος της αστυνομίας Μπίνοντ Σίνγκχ.

Οι ελεγκτές εναέριας κυκλοφορίας έχασαν κάθε επαφή με το αεροσκάφος γύρω στις 07:30 τοπική ώρα. Σύμφωνα με την τοπική τηλεόραση, αυτόπτες μάρτυρες είδαν φλόγες να βγαίνουν από το αεροπλάνο προτού συντριβεί.

Μάλιστα στην αρχή υπήρχε και ένα επιζών ο οποίος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο χωρίς τελικά να τα καταφέρει.
STAR.GR

Δεν υπάρχουν σχόλια: