Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Δευτέρα 5 Σεπτεμβρίου 2011

Αθώος ο Παντέλης – Υποβιβάζεται η Ηλιούπολη και ΑΕΚ κατά Καβάλας

Σο φουλ δουλεύουν οι μηχανές της αθλητικής Δικαιοσύνης και βγάζουν την μια απόφαση μετά την άλλη.


Η δευτεροβάθμια επιτροπή της ΕΠΟ αποφάσισε να παραμείνει η ποινή σε Τσακογιάννη και Ηλιούπολη, όχι όμως και στον πρώην προπονητή της ομάδας, Νίκο Παντέλη, ο οποίος αθωώθηκε. 

Παράλληλα εκδικάστηκε η αίτηση τσασφαλιστικών μέτρων που είχε καταθέσει η ομάδα της ΑΕΚ κατά της ΠΑΕ Καβάλα.

Η ανακοίνωση για Παντέλη και Τσακογιάννη:

«Συνεκδικάζοντας τις από 4-8-2011 εφέσεις των ΠΑΕ ΓΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ, ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΤΣΑΚΟΓΙΑΝΝΗ, ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΧΑΛΚΟΥ, ΜΙΧΑΗΛ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΥ και ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΠΑΝΤΕΛΗ κατά της υπ΄ αριθμόν 300/3-8-2011 απόφασης της ΠΕ/FOOTBALL LEAGUE-LEAGUE 2 , με την υπ΄ αριθμόν 183/5-9-2011 απόφασή της δέχεται τυπικά και απορρίπτει κατ΄ ουσία τις εφέσεις των ΠΑΕ ΓΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ, ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΤΣΑΚΟΓΙΑΝΝΗ, ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΧΑΛΚΟΥ και ΜΙΧΑΗΛ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΥ.

Δέχεται τυπικά και κατ΄ουσία την έφεση του ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΠΑΝΤΕΛΗ. Εξαφανίζει ως προς αυτόν την εκκαλουμένη απόφαση. Απαλλάσσει αυτόν των πειθαρχικών παραπτωμάτων που του αποδόθηκαν και διατάσσει την διαβίβαση αντιγράφων που μνημονεύονται στο σκεπτικό στον Ποδοσφαιρικό Εισαγγελέα της ΕΠΟ και στην Πρωτοβάθμια Πειθαρχική Επιτροπή της FOOTBALL LEAGUE-LEAGUE2».
ΑΕΚ κατά Καβάλας
Εκδικάστηκε η αίτηση ασφαλιστικών μέτρων που είχε καταθέσει η ομάδα της ΑΕΚ κατά της ΠΑΕ Καβάλα.

Παρόντες στη διαδικασία Σταύρος και Χριστίνα Ψωμιάδη που υποστήριξαν πως τα χρήματα με τα οποία -μεταξύ άλλων- χρησιμοποιήθηκαν για την αγορά μετοχών των «Αργοναυτών», προήλθαν από δωρεά του παππού τους. Ποια η θέση της «Ένωσης». Την Τρίτη αναμένεται η απόφαση.
Στην Ευελπίδων βρέθηκε και ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΑΕΚ, Σταύρος Αδαμίδης, ενώ τον «Δικέφαλο» εκπροσώπησε νομικά ο δικηγόρος κ. Οικονομόπουλος, ο οποίος αντέκρουσε τα επιχειρήματα της άλλης πλευράς.
Μάλιστα, έφερε ως παράδειγμα, όπως αναφέρει το sday.gr, ένα ακίνητο στο Ψυχικό το οποίο ανήκει στην Χριστίνα Ψωμιάδη και –όπως φαίνεται- περιήλθε στην κυριότητά της από δωρεά όταν εκείνη ήταν μόλις 12 ετών! Σύμφωνα με όσα υποστηρίζει η «Ένωση» κάτι τέτοιο δεν μπορεί να στέκει, καθώς δεν είναι δυνατόν ένα παιδί σε αυτήν την ηλικία να διαχειρίζεται τέτοια ποσά χωρίς δικαστική απόφαση.
Παράλληλα, η πλευρά της ΑΕΚ υποστήριξε πως ο Σταύρος Ψωμιάδης δεν είναι δυνατόν να δηλώσει 500.000 ευρώ εισόδημα και να είναι ανεπάγγελτος.
Κατά την ΑΕΚ, υπάρχει άμεση σχέση του Μάκη Ψωμιάδη με την υπόθεση και αυτός βρίσκεται πίσω από την Καβάλα και συνεπώς η «Ένωση» μπορεί να διεκδικήσει από τον ίδιο το ποσό των 44 εκατ. ευρώ, όσα δηλαδή χρέωσε –όπως υποστηρίζουν οι «κιτρινόμαυροι»- την ομάδα τους.
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια: